Avelia – vihdoinkin!

Turun Ruissalon telakan alueella on aivan superihastuttava sisustusliike ja kahvila Avelia. Avelia on noin vuoden verran jo majaillut tuolla telakan ihanalla alueella, mutta en vaan ole sattunut koskaan aukioloaikoina pelipaikoille. Tai saanut itseäni liikkeelle sohvan nurkasta. Nyt vihdoinkin osuin maaliin ja oi että, mikä paikka! Tila sijaitsee vanhan veneveistämön valoisassa yläkerrassa ja hurmaa kauneudellaan sekä harmonisuudellaan. Valoa riittää joka nurkkaan ja tuntui, että mun oma nuutunut olemuskin kummasti virkosi tuolla pörrätessä.
avelia
welcomebathroom_stuff glasses
Nautiskelin Tolix-tuolissa istuen sairaan hyvää, kohtuuhintaista vihreää teetä (enkä tietenkään tajunnut ottaa ylös teen nimeä) ja mokkapalaa sekä ihan vaan hölmistyneen tyytyväisenä fiilistelin paikkaa. Ihania tuotteita ja mukava ilmapiiri. Odotan jo nyt, että pääsen käymään tuolla uudestaan. Ihan jo sen teenkin takia. Rahapussukkani tosin taitaa olla toista mieltä, mukaan kun tarttuu aika suurella todennäköisyydellä jotain ihanaa tilpehööriä kumminkin. Suosittelen paikkaa lämmöllä ihan jokaiselle, joka Turussa liikuskelee.
mugs detailstore_sidekube

OSOITE
Hevoskarintie 23, Turku

AVOINNA
Tiistai–perjantai 11–18
Lauantai 11–16

engAvelia is a lovely shop (with café) of interior goods. Go and check it out!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

6 kommenttia artikkeliin ”Avelia – vihdoinkin!

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s