Odd Molly – tuulahdus Venice Beachilta

Halusin vinkata teille merkistä, joka on ihana, boheemi, ehkä vähän outokin vaate- ja sisustusmerkki Odd Molly. Monelle tuttu, monelle uusi. Odd Molly on palkittu design-merkki, joka on syntynyt kunnianosoituksena 80-luvun Kalifornian Venice Beachilla skeitanneelle perinteitä uhmaavalle Molly-tytölle. Haluaisin olla vähän niin kuin Molly. Skeitata khuuleissa, boheemeissa vaatteissa Venice Beachilla.

Odd Molly on markkinoinut nyt lähiaikoina paljon suosittujen blogien kautta ja näin merkki on tullut vielä entisestäänkin näkyvämmäksi (tämä ei ole sponssattu mainos). Ja noussut vaatehimotuslistallani ihan ykköseksi. Löysin Odd Mollylta täydellisen neuletakin ja ihanan boheemit housut. Mutta. Kaikessa on aina mutta. Tässä tapauksessa se on hinta. Plääh. Tosin aina voi unelmoida. Vaikka sitten olevansa Venice Beachilla skeittaamassa täydellisen neuletakin lepattaessa vauhdin hurmassa.
kollaasi

Makeet vaaleat housut / Tummat unelmahousut / Unelmieni neuletakki / Ihana neuletakki

eng Found my dream trousers and jersey. Odd Molly it is.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s