Haastellinen haaste

Sain heti blogini alkumetreillä #blogisitarina-haasteen ihanalta London & Beyond -blogin Lenalta. Haasteen tarkoituksena on kertoa blogin tarina, palata sen juurille ja miettiä, mistä kaikki alkoi. Koska blogini on juuri ja juuri ennättänyt vasta yhden kuukauden ikään, on haasteessa omat haasteensa. No mutta, yrittänyttä ei laiteta.

Olen aina tykännyt kirjoittaa (tosin lukion äikänopettaja piti minua toivottomana tapauksena) ja päiväkirjoja on tullut raapusteltua ihan junnusta asti. Blogi onkin ilmeisen usein luonnollinen jatkumo päiväkirjoille. Asiaa mietittyäni, tajusin, että blogitaustallani on aika vanhatkin juuret. Kirjoitin ensimmäistä blogiani nimittäin jo yhdeksän vuotta sitten, ollessani vaihto-oppilaana Brasiliassa. Tuo blogi on onneksi jo kuollut ja kuopattu. Kuolisin häpeästä, jos nyt lukisin 16-vuotiaan avautumista kulttuurieroista, koti-ikävästä ja eripuraa aiheuttavasta host-isästä.
DSC_1511
Vaihtovuoden jälkeen palasin takaisin perinteiseen päiväkirjaan ja keskityin blogeihin lukijana. Luin lähinnä vaihto-oppilas- ja lifestyle-blogeja. Kun aloitin muotoilun opiskelut, aloin koluta entistä enemmän sisustus-, DIY- ja muotoilublogeja. Näitä on tullutkin kahlattua melkoiset pinot vuosien varrella. Kolmantena opintovuotenani halusin muistivihkojen lisäksi paikan, johon voisin tallentaa omia ideoitani ja inspiraatiota sekä jakaa vinkkejä. Näin syntyi toinen blogini, jota päivittelin vaihtelevalla innolla kaksi ja puoli vuotta Lily-portaalin alla.

Jossain vaiheessa syttyi halu päästä jollakin tapaa vanhan blogini painolastista ja lähdin Lilyn alta, vanhojen postausteni varjosta. Hioin ja kokosin uutta blogiani reippaasti yli kuukauden päivät, ennen kuin uskalsin paljastaa päivänvaloon nykyisen blogini, Unelmamajan. Koska blogi on vielä niin nuori, ei taitekohtia tai suuria megamuutoksia vielä ole juuri osunut kohdalle. Mutta ehkä minussa kirjoittajana on jo lyhyessä ajassa tapahtunut pientä särmikkyyttä. Olen ollut koko ikäni sellainen näpertelijä-luonne, mutta luovaa työtä vaatineet opiskelut tukahduttivat vapaa-ajan luovuuteni hetkeksi. Unelmamaja on kuitenkin saanut luovuuteni taas kuplimaan pinnan alla. Ja nyt mulla onkin ihan älyttömästi intoa, ideoita ja tahtoa blogin ylläpitoon. Vaikka blogini on vasta ihan vauveli, uskon sen ilahduttavan minua (ja toivottavasti muutamia lukijoitakin) vielä pitkän aikaa. Katsotaan, kuinka monta myrskyä ja auringonpaistetta tämä maja saa nähdä.
DSC_1516

Haasteen säännöt:
Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Haasteen saatuasi kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Tämän jälkeen haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Huom! Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Lopuksi, mikäli olet Instagramissa, käy lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.

#Blogisitarina-haasteen käynnisti kototeko-blogi.

Haastan mukaan Zubi’s Cornerin, Muotopuolen, Projekti Verkarannan ja qandvictorian.

eng This is actually my 3rd blog on my blog career.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s