Iittala X Issey Miyaken

Nyt on Iittalalta julkaistu aika kova yhteistyökuvio, Iittala X Issey Miyake. Yhteistyön tuloksena syntyi korkealaatuisia tekstiilejä, keramiikkaa ja lasia, joissa punaisena lankana on harmonisuus. Kokoelma on saanut värimaailman inspiraationsa luonnosta ja kukkien puhkeamisesta. Hennot luonnon kukkaset tästä värimaailmasta tuleekin mieleen. 
Issey_Miyaken_X_iittala
Japanilaisen pitkän linjan muotisuunnittelijan ja suomalaisen ikonisen sisustusyrityksen yhteistyö on lanseerattu tällä viikolla aika näyttävästi, esimerkiksi Tukholman NK-tavaratalo on ollut  Tukholman design weekin aikana näyttämönä tälle lanseeraukselle. Niukka, mutta ylellinen mallisto on mielestäni todella onnistunut. Värimaailma osuu minun makuhermoihini just, eikä melkein. Pelkään vain, että tyynyliinojen ja kassien hinnat saattavat olla kuluttajille hieman turhan korkeat. Vaikka eiköhän nämä kaunokaiset liiku sieltä kauppojen hyllyiltä kiitettävää vauhtia. Ja kun satsaa kunnolliseen, ei korkeahko hintakaan ole älytön. Laatu korvaa määrän. Tämä on ehdottomasti tämän vuoden tärkein ohjenuora itselleni.

Iskeeko sinne päin tämä yhteistyö? Kolahtaako joku tuote erityisesti?

eng Interesting collaboration of Iittala and Issey Miyake. Loving the colors and harmonic feeling. And how about you? Do you like it?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s