#keittiöpahe

Sosiaalinen media voi luoda joskus todella vääristyneenkin kuvan toistemme todellisesta elämästä. Joku näyttää syövän aina Michelin-tähdin palkitussa ravintolassa, toinen pukeutuu vain ja ainoastaan suomalaisiin design-luomuksiin, kolmas viettää kaiken aikansa ulkomailla extreme-reissaten. Ja miksipä ihmisten ilmoille pitäisikään aina tunkea sitä ei-niin-hohdokasta elämää? Todennäköisesti yksikään tyyppi ei innostuisi, jos näkisi kauniissa sisustusblogissa yli äyräiden tursuavan, repsottavan pyykkikasan. Vaikka sosiaalisessa mediassa kuinka huudellaan arkielämän perään ja moititaan kiiltokuvaelämää, ei sitä pidä mielestäni ottaa turhan raskaasti. En minä ainakaan halua jakaa täällä blogissani rumia kuvia. Ainakaan tarkoituksellisesti. Jonkun mielestähän täällä olevat kuvat eivät välttämättä ole kauniita, eikä mitenkään esteettisiä, mutta tavoitteenani olisi, että kuvat olisivat kauniita ja inspiroivia.
valmiskeitto
WTD-blogin Nata halusi kuitenkin vähän murtaa muureja ja haastoi bloggaajat paljastamaan salaiset keittiöpaheensa. Aina kun se maailman paraskaan ruokabloggaaja tuskin syö seitsemän ruokalajin illallista kultareunaiselta lautaselta. Tästä syntyi mielestäni aika hauska some-ilmiö, jonka tuloksia on nähtävissä eri blogeissa ja etenkin Instagramissa. Totta kai näissäkin on pientä kiiltokuvaa, ja väittäisin, että moneen kuvaan onkin käytetty ihan yhtä paljon aikaa kuin sen kolmen tunnin illallisen lopputuotoksen kuvaamiseen. Tuskin Natakaan vetää noita valmisnuudeleitaan Kiina-kupista kertakäyttöpuikoilla, samalla kun koko komeus on kasattu puulaudan ja ruutuliinan päälle, kyljessä puukauha ja pippurimylly. En itsekään asettele kivaa peurapyyhettä aina pinaattikeittolautaseni viereen. Se nyt ei kuitenkaan ollut pointti, vaan se, että pääsemme vähän kuitenkin vilkaisemaan niiden täydellisten (sarcasm alert) bloggaajien elämään ja toteamaan, että ihmisiähän tässä kaikki ollaan 🙂
eineskeitto
Oma #keittiöpaheeni ei ole mitenkään salainen, sillä vedän kaupan valmispinaattikeittoa vähintään kerran viikossa työpaikan keittiönpöydän ääressä. Kippaan sekaan aina kaksi keitettyä kananmunaa, että tuo viiden lusikallisen keitto pitäisi nälkää edes iltapäiväteehen saakka. Tänään sairaslomalounaanani toimi tuo pahainen pinaattikeitto, jälleen kerran. Tosin nyt oli jääkaapissa vain yksi keitetty muna, joten menin yhden munan taktiikalla. Onneksi sohvalta voi milloin vain kipaista jääkaapille, eikä tarvitse odottaa iltapäiväteehen saakka. Ja voin kyllä luvata, ettei mun keittiöpaheeni tähän jää. Niitä on ihan kunnon lista, mutta pinaattikeitto on sellainen säännöllisin.
pinaattikeitto
Mikä on sun #keittiöpahe? Haluan tietää! Heitelkää kommenttiboksiin omia keittiöpaheitanne tai vinkkaiskaa vaikka Instan puolella keittiönne pimeä puoli. Kivaa viikonloppua täältä keittiön pimeästä nurkasta!

eng This is my kitchen vices – convenience spinach soup. What’s yours? And have a happy weekend!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

4 kommenttia artikkeliin ”#keittiöpahe

 1. haha! mä itse asiassa vedän nuudelit aina tuosta kiposta. julkaisin alunperin ruman kattilakuvan, mutta kaveri alkoi kuittailee stailatuista kuvista, ni piti sitten läpällä tehdä vielä tuollainen fancy-nuudelikuva 😀 ja mä en oo koskaan maistanut pinaattikeittoa, jotenkin kuvottaa ajatus, vaikka pinaattia rakastan!

  Tykkää

  1. Haha, kieltämättä toi kulho on aika täydellisen kokoinen ja mallinen nuudeleille. Porukoilla oli noita samoja kinkkiastioita. Hei kantsii koittaa pinaattikeittoa! Ja ehkä jopa itse tehtynä 😉 Se kun on kuulemma sikahelppoa ja hyvää. Itsehän en oo vielä koskaan tehny itse, mut ehkä lähiaikoina…

   Tykkää

 2. Kelpais mullekin – elän parhaillaan sellaisessa henkisessä pinaattikeiton puutostilassa, että nämä annoskuvat saivat aikaan ihan hirveän pinaattikeittohimon. Pitänee ottaa ensi viikon ruokalistalle!

  Tykkää

  1. Pinaattikeittoon tulee aina välillä sellainen pakottava himo! Ota ihmeessä listalle, niin saa taas puutostilat kuriin. Mä voisin ensi viikolla ruveta hurjaksi ja koittaa väsätä itse keiton. Tosin mä luulen, että mun einesmakunystyrät tykkää eniten just näistä valmispinaattikeitoista.

   Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s