Ellosmainen kevät

Tänä vuonna pääsiäinen on aika aikaisin, mutta silti se ja pajunkissat on mulle varmoja kevään merkkejä. Kun on pääsiäinen, ollaan keväässä jo pitkällä. Lisääntynyt valo ja kevään joka vuotinen luonnon uudistuminen saa aikaan itsessänikin jonkin sortin muutoshalukkuutta. Tekisi mieli muuttaa hiusten väriä ja mallia, muokata kroppaa sekä ennen kaikkea kajota vähän sisustukseen. Hempeät pastellisävyt on hiipineet mun alitajuntaan oikein  urakalla tänä keväänä ja sytynkin ihan täysiä kaikelle minttuiselle. Keittiön pöydän jalathan on ollut jo parisen vuotta hempeän mintunvihreät ja tekisikin mieli mätsäillä niille vähän jotain seuraa.

kollaasi

Matto | Rahi | Pyyhe | Pussilakanasetti

Kunhan saan KonMari-projektini etenemään lakanoihin ja pyyhkeisiin raivaten kulahtaneet ryysyläiset pois, uskallan ehkä shoppailla pari lempparia tuottamaan itselleni iloa. KonMarin mukaan ympärilläsi olevien tavaroiden kun pitäisi tuottaa sulle iloa. Keräsin ylläolevaan kollaasiin muutamia tuotteita, jotka kiinnostelee tällä hetkellä suuresti ja joista voisi olla iloa pidemmäksikin aikaa. Kaikki ylläolevat tuotteet on Elloksen nettikaupasta. Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan ihan omasta tahdostani toin esille nämä. Halusin huikata tästä, jos jollain muullakin on mennyt ohi, että Ellokselta saa myös oikeasti kivaa sisustuskamaa. Ellos on viimeisen vuoden aikana päässyt yllättämään todella positiivisesti sisustuspuolella. Olen pitänyt tuota nettikauppaa aina vain lähinnä (lasten ja keski-ikäisten) vaatekauppana. Kuinka väärässä olinkaan! Huh, niin kivaa ja raikasta sisustustavaraa tarjolla, että oksat pois.

Mitä sisustushimotuksia sulla on näin kevään korvilla?

eng I’m in love with mint this Spring. And with weekend. So have a nice one!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s