Mistä lisää wc-paperia?

Tulipahan sitten tämäkin päivä, kun kirjoittelen vessapaperista. Että mitähän hittoa? Mutta tiedätte varmasti, kuinka ärsyttävää on, kun on jonkun luona kylässä ja vessasta loppuu paperi. Ei haluaisi myllätä läpi toisen kaikkia laatikoita ja kaappeja. Saatika, ettei etsinnöistä huolimatta onnistu löytämään paperia ja täytyy huikkasta vessan oven raosta, että heittäiskö joku uuden rullan, kiitos. Eh, ei ehkä se ideaalein tilanne. Varsinkaan missään juhlissa, kun kämppä on täynnä toisilleen vieraampia ihmisiä.
paperi_pysty
Halusin välttää nämä kiusalliset tilanteet vierailta ja liimasin ennen jotakin juhlia vessapaperitelineen päälle tekstin, joka neuvoo lisäpaperin jäljille. Ja siihen teksti sai jäädäkin, kun vieraita kuitenkin käy säännöllisesti kylässä. Dymolla tehty teksi on kivan näköinen ja sillä on oikeasti funktiokin. Tässä kylppärissä tosin ei  tarvitse olla kauhean nero löytääkseen paperia, mutta en välttämättä toivo, että jengi aukoo laatikoita, joista löytyy kuukautisvermeitä sekä muita henkilökohtaisen hygienian välineitä.

Miten te olette ratkaisseet ongelman vai annatteko tyyppien vain mennä mututuntumalla?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

eng I just wanted to help visitors to find extra toilet paper easier.

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s