TDF

Lisää näitä mystisiä kirjainyhdistelmiä. Viimeksi oli DWK, nyt TDF. Ja nämähän tietystikin tarkoittaa Design Week Kuopiota ja Turku Design Festivalia. Ajankohtaisia kirjainyhdistelmiä, koska eilen alkoi järjestyksessään kuudes TDF. Jos Turku-jutut ei kiinnosta, kannattaa silti lukaista toiseksi viimeinen kappale!

Ja niitä, joita Turku-jutut kiinnostaa, mulla on hyviä uutisia. Kaupunki nimittäin pursuaa taas vajaan viikon ajan kaiken näköistä aktiviteettia, avoimia työpajoja ja työhuoneita sekä tietysti Uuden Muotoilun Kevätmarketin. Täytyy taas ihan ajatuksella plärätä ohjelma läpi, että pääsee käymään kaikissa kiinnostavissa jutuissa. Ajattelin kipaista ainakin Manillan vanhassa viinatehtaassa, jossa on tänään KUI Designin painopaja,  lisäksi täytyy piipahtaa Pop Å:ssaVersot-näyttelyssä ja perjantaina Street Food Carnivalissa. Taidan myös tsekata muutaman yrityksen työhuoneet, joissa pääsee tutustumaan työtiloihin. Osalla on myös tarjolla II-laatua, protoja jne. Ainakin Saanan ja Ollin työhuoneella on tarjolla löytöjä, samoin Local Shopilla.
tdf
Viikon jännittävin hetki taitaa kuitenkin olla lauantaisen Uuden Muotoilun Kevätmarketin yhteydessä pidettävä TDF Awards. Ai miksikö tämä nyt sitten on niin jännää? No siksi, että olen ehdolla Harrastajat-sarjassa! Sarjan voittajan valitsee raati ja voittaja saa 500 euron palkinnon. Myös eniten tykkäyksiä Facebookissa saanut ehdokas palkitaan jollain tapaa, joten nyt pääsettekin klikkailemaan tänne ja tykkäämään meitsin Kide-kellosta 😉 Pikkuporkkanana mainittakoon, että jos käyt tykkäämässä huomiseen 6.5. mennessä, osallistut samalla Finlaysonin lakanoiden arvontaan. Kiitos ja kumarrus!

Näillä eväillä suunnataan TDF:iin. Ihanaa helatorstaita jokaiselle teistä! Heitä kommenttiboksiin vinkkiä, jos sulta löytyy muita tärppejä TDF:lle. Tai jos haluat vaikka antaa palautetta Kide-kellosta. Tai ihan mitä vaan! Jee, kivaa!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng Two weeks ago we had KDW and now we have TDF. The first one was Kuopio Design Week and the second one is Turku Design Festival which is happening right now!

Go and check out my Kide clock here. You can help me to win TDF Awards’ Facebook category by pressing Like on the picture. Thanks!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s