Tilaus: 2017 – seesteisempi vuosi

Niin vain on tämäkin vuosi 2016 tulossa päätökseen. Jos minulta kysytään, niin ei ainakaan yhtään liian aikaisin. Vuosi 2016 oli melkoista vuoristorataa. Taitaakin siis olla aika katsoa mennyttä vuotta taaksepäin ja tehdä yhteenveto kuluneesta vuodesta.

Ensimmäinen puolisko vuodesta oli aika kuraa, suoraan sanottuna. Paljon ikäviä asioita, oman itseni etsimistä ja voimien loppumista. Alkuvuodesta oli huolta läheisistä, rakkaan koiran kuolema ja kaiken kukkuraksi pitkän parisuhteen päättyminen. Stressi, univaikeudet, paha olo ja vastoinkäymiset vetivät fiilikset reippaasti miinuksen puolelle. Blogin päivitystahtikin alkoi saada siipeensä alakuloisuudestani.

Tasan puolivälissä vuotta tuli eetteriin kuitenkin myös hyviä uutisia, sain vihdoin ja viimein opiskelupaikan unelma-alaltani, kasvatustieteistä, luokanopettajaksi. Tätäkin uutista tosin synkisti hieman tieto, että muuttaisin takaisin Joensuuhun, johon minun ei pitänyt koskaan enää palata. Syksyn aikana tulikin kyseenalaistettua omia valintoja, itkettyä ikävää ja murehdittua elettyä elämää. Enemmän kuitenkin olin fiiliksissä koulupaikasta ja kaupunkivalintakin oli enää sivuseikka.

wp-image-1354538901jpg.jpgKotiuduttuani Joensuuhun ja kämppiselämään, alkoi elämä taas pikkuhiljaa hymyillä. Loppuvuoden aikana pisteet alkoivatkin jo hivuta plussan puolelle. Olen saanut viimeisten kuukausien aikana aivan ihania, uusia ystäviä elämääni, monta mukavaa tuttavuutta ja varmuuden, että nyt olen sataprosenttisesti omalla alallani. Niin se vaan taitaa ihan oikeasti olla, että asioilla on tapana järjestyä!

Vaikka vuoteni hieman alavireiseltä kuulostaakin, on siihen mahtunut hurjasti myös hyvää! Muutamia ihania ulkomaanmatkoja: Italia, Unkari, Tanska ja viimeisimpänä upea Kanada. Unohtamatta lukuisia Suomen sisäisiä reissailuja. Olen saanut nauttia naurun täyteisistä illoista ystävieni kanssa, ihailla upeita auringonlaskuja ja -nousuja, nukkunut metsässä 17 000 muun partiolaisen kanssa, sisustanut uutta kotia, löytänyt jälleen käsitöiden maailmaan ja ylittänyt monta kertaa itseni.

Kiitos 2016, olit sekä karmea että ihana, ja olenkin aika onnellinen, että loput pian. Haluan toivottaa vuoden 2017 sydämellisesti tervetulleeksi! Toivottavasti olet edes vähän seesteisempi kuin edeltäjäsi 🙂

Oikein ihanaa ja elämän täyteistä uutta vuotta 2017! Kiitos ja lämmin halaus, että olet jaksanut kulkea mukanani tämän vuoden. Blogi ja etenkin te lukijat olette pitäneet, tai ainakin pakottaneet, minua vähän pysymään järjissäni. Palataan blogin ääreen uuden vuoden puolella.

Kuvituksena Unelmamajan yhdeksän tykätyintä kuvaa Instagramissa vuonna 2016.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

6 kommenttia artikkeliin ”Tilaus: 2017 – seesteisempi vuosi

    1. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle Noora! 💜 Mulla on sellainen kutina, että tästä vuodesta tulee hyvä.

      Tykkää

  1. Ihanaa uutta vuotta Sanna! Viime vuosi oli sulle raskas, mutta varmasti myöhemmin muistelet sitä lämmöllä ja kiittelet itseäsi rohkeudesta. ❤

    Tykkää

    1. Kiitos Z ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle! Sitähän se elämä on, välillä täytyy käydä pohjamudissa, että voi taas nousta aallonharjalle. Onneksi vuodesta 2016 jäi myös niitä hyviä ja lämpimiäkin muistoja, joita muistella myöhemmin.

      Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Vuosikooste 2019 – Unelmamaja
  3. Päivitysilmoitus: Vuosikooste 2020 – Unelmamaja

Kiva, kun jätät kommenttia.