Koripallohypeä jääkiekon pyhätössä

Toronto ja koko Kanada yhdistetään vahvasti jääkiekkoon. Onhan laji sentään maan kansallisurheilulaji ja menestyy siinä todella hyvin niin NHL:ssa kuin kansainvälisissäkin mittelöissä. Silti jääkiekko ei ole ainut suuresta suosiosta nauttiva urheilulaji Torontossa. 

nba_tvNBA:ssa pelaava Raptors on voittanut viime vuosina puolelleen jääkiekkokansaa ja torontolaiset sekä muut kanadalaiset ovatkin ottaneet koripallojoukkueen omakseen hyvin vahvasti viime aikoina. Raptors on ollut  NBA:n ainut kanadalainen korisjoukkue jo melkein parikymmentä vuotta, joten joukkue on vähän niin kuin koko maan oma joukkue. Nykyään joukkueella menee aika kivasti ja Toronton katukuvassa näkyykin paljon joukkueen fanituotteita sekä kotipelit vetävät suuria yleisömääriä. Tällä hetkellä Raptors on itäisen konferenssin sarjataulukon neljäs.

Kävimme matkamme aikana katsomassa Raptorsin vuoden 2016 viimeisen kotiottelun, Raptors vs. Brooklyn Nets, ennen joulutaukoa. Suurimpia unelmiani on aina olleet NHL-, NBA- ja NFL-ottelut livenä. Nyt näistä on kaksi kuitattu ja olihan NBA-peli myös ihan oma elämyksensä! Vaikka olen aina ollut kiinnostunut koripallosta ja olen ollut siinä ainakin koulutasolla ajoittain jopa ihan hyväkin (takataskussa kultamitali Brasilian koulupeleistä), tajusin tämän pelin aikana niin paljon lisää lajista ja sen detaljeista. Oli myös supermielenkiintoista seurata pelaajien peliminuutteja, rangaistuksia ja pistetilastoja pelin aikana mediakuutiolta.
raptorlets_go_raptorsraptors_kids
Pelin ympärille on rakennettu spektaakkelimaisia väliaikaohjelmia ja nopeatempoinen peli vie katsojan mukanaan. Tosin kohdallemme ei sattunut ihan ne kaikista mahtipointisimmat spektaakkelit, sillä olimme olleet edellisenä iltana katsomassa Maple Leafsin viimeistä ottelua ennen joulutaukoa ja väliohjelmat olivat hyvin pitkälti samoja kuin jääkiekkopelissäkin. Tämän selittää suureksi osin se, että Toronto Raptors kuuluu samaan omistukseen jääkiekkojoukkueiden Toronto Maple Leafsin ja Toronto Marliesin kanssa ja peliareenana on Maple Leafsin peleistä tuttu Air Canada Center. Oletuksena taitaa kuitenkin olla, ettei samat tyypit ole välttämättä katsomassa peräkkäisinä päivinä lätkää ja korista, joten samalla vaivalla voi vetää samat oheisohjelmat. Tästä huolimatta ottelu oli tapahtumana ihan todella erinomainen ja viihdyttävä!

Sekä NHL- että NBA-peleissä tykkäsin hurjasti siitä, kuinka omia junnuja ja nuoria päästettiin esiin. Leafsin pelin aloitti aina junnukiekkoilija luistelemalla kaukalon ympäri Leafsin lipun kanssa ja Raptorsin pelissä junnutanssijoilla, Raptors Junior Dance Pak:lla oli upeat tanssiesitykset väliajoilla. Toki väliajoilla nähtiin myös kuvan kauniita ja hyväkroppaisia ammattitanssijoitakin, mutta enemmän olin fiiliksissä superlahjakkaiden junnujen tanssiesityksistä. Kahdessa NHL-ottelussa ja tässä NBA-ottelussa kiinnitin lisäksi huomiota erityisesti asioiden sujuvuuteen ja lähes olemattomiin jonoihin. Ruuhkia ei tuntunut syntyvän ja ihmiset olivat poikkeuksetta todella iloisina liikkeellä. Eikä sovi unohtaa fanituotteiden vilinää kannattajien keskuudessa sekä yleisön varauksetonta heittäytymistä yhteisohjelmiin.
raptors_playwe_the_northraptors_win

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

57 kommenttia artikkeliin ”Koripallohypeä jääkiekon pyhätössä

 1. Oon vähän väärä kohderyhmä tähän aiheeseen mutta luin silti läpi! Voin vain kuvitella että millainen fiilis ja tunnelma tuolla on! Kuvissakin on sellainen yhteisöllisyyden ja tekemisen meihinki, varmasti tosi siisti kokemus! 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kommentistasi! En oikein edes tiedä, ketkä olisivat oikea kohderyhmä, sillä vaikkei olisikaan urheiluhullu, suosittelen NBA-peliä silti suurella sydämellä! Todistetusta myös urheilusta vähemmän kiinnostuneet ovat viihtyneet peleissä loistavasta 🙂 Siisti kokemus kieltämättä!

   Tykkää

 2. Ei ole urheilu ihan meikäläisenkään juttu. Viime syksynä Kanadassa tapasimme yhden pariskunnan Galgarysta ja tiesivät heti Suomen. Siippa väitti, että siksi, että Galgaryssä jääkiekko on se juttu, eli ehkä Toronton lisäksi useampikin kaupunki on jääkiekosta tuolla tunnettu.

  Tykkää

  1. Kiitos Pirkko kommentistasi! Suomi tosiaan tunnetaan mukavasti koko Kanadassa, kiitos jääkiekon. Jääkiekkohan on Kanadan kansallisurheilulaji, niin ei tosiaan ole vain Toronton juttu, vaan ihan koko maan 🙂 Suosittelen NHL- ja NBA-pelejä kaikille, vaikkei niin tunnustautuisikaan urheilufaniksi 🙂

   Tykkää

 3. Kanada kiinnostaa kyllä paljon, mutta kaikista muista syistä, kuin urheilun takia! 😀 Toi korismatsi näyttää kyllä eeppiseltä show’lta, mutta eihän se ihme ole tuon kokoisessa maassa, jossa tietyt urheilulajit on suuressa suosiossa.

  Tykkää

  1. Suosittelen Kanadaa suurella sydämellä! Itseäni kiinnostaisi ertiyisesti Kanadan luonto ja luontokohteet, nyt kun urheiluspotit on tsekattu 🙂

   Tykkää

 4. Yhtä asiaa mä en nyt tajua. Kun kentällä pelataan, sen reunoilla ei ole vartijoita. Vartijat näyttävät istuvan melko kaukana kentästä. Kun siellä on jotain muuta ohjelmaa, vartijoita on muutaman metrin välein kentällä. Mikäs järki tuossa nyt on…

  Tykkää

  1. En varsinaisesti ole kiinnittänytkään tähän huomiota aiemmin. Pelin aikana vartijat tosiaan istuivat/seisoivat kentän laidalla, mutta olivat mun mielestä aika skarpisti. Veikkaan tuon vartijoiden sijainnin kentällä oheisohjelman aikana liittyvän siihen, että näiden katkojen aikana kentälle siis tuli aina valtava määrä ihmisiä: toimittajia, kuvauskalustoa ja muita tyyppejä. Ehkä näissä tilanteissa on todennäköisempää, että myös yleisöstä kentälle pyrkisi joku sinne kuulumaton?

   Tykkää

 5. Lapsena jaksoin seurata NHL-meininkiä ja kävin Suomessakin katsomassa jokusia SM-liigan pelejä. Sittemmin kiinnostus on lopahtanut ihan täysin. Koristakaan en jaksa seurata, mutta tiedän, että nuo ovat mielenkiintoisia tapahtumia. Voisin siis jonkun pelin käydä katsomassa, jos osuisi kohdalle. Telkkarista seuraamiseen sen sijaan ei riitä ollenkaan mielenkiintoa :P.

  Tykkää

  1. Ehdottomasti kannattaa käydä, jos sattuu kohdalle! Urheilu on aina parasta livenä. Itsekään en jaksa seurata NHL- tai SM-liiga-pelejä telkkarista, puhumattakaan koripallosta, mutta paikan päällä katsottuna sykähdyttää.

   Tykkää

  1. Onhan nuo melkoisia spektaakkeleja kaikkine oheisohjelmineen! Onneksi näissä peleissä, joita kävimme katsomassa, oli itse peli kuitenkin pääosassa. Kävin viime viikolla katsomassa Katajan korismatsia ja kyllähän siinä vähän olisi kaivattu teatteria väliajoilla ja muilla tauoilla, niin olisi saatu yleisöäkin ehkä vähän enemmän mukaan 🙂

   Liked by 1 henkilö

 6. En mitenkään seuraa urheilua, mutta jos joskus tollaiseen peliin eksyisin, tiedän että tempautuisin mukaan ihan täysillä! Varmasti ois kokemisen arvoinen juttu päästä joskus tollaiseen peliin mukaan.

  Tykkää

  1. Aivan ehdottomasti! Ihmettelen, jos joku ei yhtään tempaudu mukaan fiilikseen tämmöisessä tapahtumassa. Suosittelen ehdottomasti, jos vain joskus tarjoutuu mahdollisuus mennä katsomaan.

   Tykkää

 7. Koripallofanina ja koko ikäni sitä pelanneena NBA-pelin näkeminen on haavelistallani, jos ja kun Jenkkilään päin joskus suuntaan. Varsinkin jos nuori lupauksemme Lauri Markkanen raivaa tiensä kentille on syitä kaksin verroin lähteä noita pelejä katselemaan 🙂

  Tykkää

  1. Vautsi, voin vain kuvitella, millainen palo sulla olisi päästä katsomaan NBA-pelejä! Sun on kyllä joskus vielä päästävä katsomaan ison maailman malliin koripalloa. Onhan nuo niin tapahtumana kuin pelin tasonakin huikeaa seurattavaa. Vähän oli eri meininki tässä pelissä kuin viime viikoisessa Katajan pelissä 😉 Vaikka viihdyttävä sekin oli.

   Tykkää

 8. Muistan hyvin vuonna 1994 Torontossa, kun tieto Raptorsin liigan tulosta oli tiedossa. Ostin silloin Raptorsin paidan 🙂 Itse tykkään käydä katsomassa Jenkeissä noita kaikkia kolmea mainitsemaasi sarjaa + baseballia, sillä jokaisessa on omanlaisensa tunnelma. Samassa lajissakin tunnelma voi vaihdella paljon, riippuen missä peliä on katsomassa ja toisaalta mitkä joukkueet on pelaamassa. Puolisonikin tykkäsi koriksesta tosi paljon, vaikka ei muuten urheilua oikein seuraakaan.

  En tiedä oletko törmännyt, mutta kirjoittelin neliosaisen sarjan penkkiurheilusta Jenkeissä. Käy lukaisemassa, jos löytyisi jotain uusia vinkkejä tuleville reissuille 🙂 http://kohteenamaailma.fi/amerikka/nain-jarjestat-penkkiurheilumatkan-jenkkeihin-osa-1/

  Tykkää

  1. Voin vain kuvitella, millainen fiilis on ollut, kun tieto Raptorsin pääsystä liigaan on julkistettu! Vautsi! Näiden pelien ja melkein kahdenkymmenen vuoden takaisen baseball-pelin perusteella uskallan väittää, ettei nämä todellakaan jääneet viimeisiksi kohdallani. Sen verran paljon tykkäsin tunnelmasta!

   Suuri kiitos linkkivinkistä. Käyn todellakin lukaisemassa ja fiilistelemässä sekä poimimassa mahdollisia vinkkejä tulevaisuutta varten 🙂

   Tykkää

 9. Tuolla urheilusta osataan tehdä kunnon show. Ihan pelkästään sen vuoksi joskus voisi jotain peliä mennä katsomaankin, vaikka muuten en olisi kiinnostunut. Mies oli Torontossa joskus lätkämatsissa, ja kukas se vieressä istuikaan. Itse Raimo Helminen.

  Tykkää

  1. Sinäpä sen sanoit! Tuolla päin maailmaa kyllä osataan showbisnes ja tunnelman nostatus. Suosittelen edes kerran elämässä kokeilemaan.

   Miehesi onkin ollut legendan seurassa. Ei huono matsikaveri! 🙂

   Tykkää

  1. Sen takia näistä onkin kiva kirjoitella, jos joku saisi vaikka kipinän mennä katsomaan, vaikkei aiemmin olisi tullut mieleenkään 🙂 Tunnelma oli aika mahtava ja tosiaan, ihan erilainen kuin Suomessa. Katajan peli oli vähän vaisumpi tämän pelin jälkeen.

   Tykkää

 10. Toronto taitaa olla Usan jälkeen parhaita paikkoja käydä katsomassa koripalloa, tai ainakin parempi kuin Suomi. 😀 Hienolta näyttää show, vaikka en mikään koripallofani olekaan. Kummasti sitä aina välillä silti innostuu penkkiurheilustakin, näissä urheilujuhlissa on vaan hyvää fiilistä! Viimeksi innostuin jalkapallon MM-kisoista, ja oli upeaa kun vielä oma joukkue voitti.

  Tykkää

  1. Ihan totta turiset! Mielestäni urheilu on parasta livenä, mutta välillä itsekin huomaan innostuvani seurailemaan pelejä tv:n välityksellä, kuten mainitsemasi jalkapallon MM-kisat. En välitä jalkapallosta juuri ollenkaan, mutta paikan päällä seurattuna sytyn aina ihan täysiä ja MM-kisatkin saivat siirtämään majoituksen olohuoneen puolelle, että pelejä pystyi seuraamaan sängystä käsin 😀

   Tykkää

 11. Nämä isot urheilutapahtumat olisivat ehdottomasti ohjelmassa, jos Kanadaan joskus pääsen. Eniten tietysti odottaisin NHL matsia mutta kyllä tuo koripallokin ihan kokemuksena tunnelmasta menisi. Ja onhan näiden pelaajien peli ihan toisenlaista katseltavaa kuin kotimaassa 🙂

  Tykkää

  1. Aivan ehdottomasti kannattaa mennä! Itse sytyin enemmän NHL-peliin, mutta olenkin henkeen ja vereen jääkiekkokasvatti. NBA-peli oli myös upea kokemus ja olenkin kiitollinen, että sain syntymäpäivälahjaksi lipun matsiin. Ei paljon parempaa lahjaa olisi voinut olla 🙂

   Tykkää

 12. En voisi kuvitellakaan meneväni katsomaan jotain urheilua ulkomaille, ei vaan kiinnosta yhtään. Ei sen puoleen, eipä kyllä kiinnosta Suomessakaan. Joskus nuorena oon ollut Lahdessa MM-kisoissa, olikohan -89?
  Jos joku veisi yllärinä katsomaan, niin joo, ihan voisi uteliasuuttaan mennä katsomaan. Sillä uskon, kuten kirjoitat, että show on ollut hieno ja katsojilla fiilis korkealla.

  Tykkää

  1. Joskus kannattaa myös antaa mahdollisuus ihan uusille alueille, niin saattaa myös yllättyä positiivisesti 🙂 Ja eihän me kaikki tykätä samoista asioista, onneksi!

   Tykkää

 13. Koripallo on yksi vähiten kiinnostavista urheilulajeista, mutta jos joku liput biffaa, niin voisin mä käydä fiilistelemässä sitä humua. Pohjois-Amerikassa varmasti osataan se kisafiiliksen nostatuspuoli ja saletisti on show’ta koko rahan edestä. Mennään loppukuusta Floridaan ystäväperheen kanssa ja miehet käy Tampassa katsomassa NHL-matsia. Pitää pyytää ottamaan paljon kuvia, on varmasti iso hurlumhei sielläkin. 🙂

  Tykkää

  1. Mua ei kans kiinnosta koripallo kuin itse pelattuna tai sitten näin livenä seurattuna. En ikinä jaksaisi katsoa sitä esimerkiksi telkkarista.

   Jos vaan on mahdollista, niin kannattaa tunkea mukaan sinne NHL-peliin. Tunnelmaa ei saa mitenkään vangittua kuvien kautta. Silti, iso kasa kuvia mukaan pelistä, niin voi fiilistä, vaikkei paikalle pääsisikään. Tosin jos vanhempiani on uskominen, on Floridassa änäripelissä vähän eri tunnelma kuin jääkiekon pyhätössä Torontossa 🙂

   Tykkää

 14. En ole kovinkaan suuri koriksen ystävä, mutta kävin silti katsomassa NBA-matsin Miamissa ja olihan se mahtava kokemus! Korista on mielestäni helppo seurata myös sellaisten, jotka ei välttämättä ole säännöistä niin hyvin perillä (kuten minä) 🙂

  Tykkää

  1. Vautsi, Miamissa on varmasti ollut kans upea tunnelma Heatin pelissä! Ja tuo on ihan totta, että koripallo on aika yleisöystävällinen laji, kun sääntöjä ei tarvitse niin tarkasti tietää pysyäkseen mukana ja peli on nopeatempoista 🙂

   Tykkää

 15. Muistan vieläkin sen fiiliksen, mikä taannoin NHL-matsissa Denverissä oli. Koris on ollut listalla seuraavaa reissua ajatellen. Näin urheilutoimittajana sitä innostuu hyvin helposti lajista kuin lajista ja elää sitä tunnelmaa, jota tuolla näytti olleen 🙂

  Tykkää

  1. Syttyminen on varmasti aika taattua ammattisi puolesta 🙂 Korista suosittelen NHLn rinnalla tsekattavaksi, jos vain tarjoutuu mahdollisuus.

   Tykkää

 16. Kävin parisen vuotta sitten lomalla Torontossa, mutta minua ei saanut lähtemään jääkiekko-, amerikkalaisen jalkapallon- kuin koripallonkaan matseihin mukaan. En valitettavasti ole ollenkaan kohderyhmää. Enemmän kiinnosti Niagaran putoukset ja autoilu lähialueilla. 🙂

  Tykkää

  1. Onneksi Kanada on kohteena ihanan monipuolinen ja jokaiselle löytyy jotain. Itse kuulun taas siihen ryhmään, jota kiinnostaa niin urheilu kuin luontokohteet. Niagaran putoukset jätimme tällä kertaa välistä, kun ne oli tsekattu jo aiemmalla reissulla läpi 🙂

   Tykkää

  1. Suosittelen antamaan mahiksen myös muille lajeille 🙂 Itselleni ei tule nyt äkkiseltään mieleen yhtään urheilutapahtumaa, joka olisi livenä jättänyt kylmäksi. Live-listalta löytyy ainakin jääkiekko, jalkapallo, koripallo, mäkihyppy, baseball, suunnistus, pesäpallo, golf ja rullakiekko, eli aika kattava läpileikkaus.

   Tykkää

 17. Mä en seuraa mitään urheilua, hyvä että ees tiedän mitä on jalkapallo- ja mikä jääkiekkojoukkue. 😀 En osaa sanoa viihtyisinkö tuolla, tietysti se olisi kokemus, mutta en koe sen olevan mulle must-juttu Torontossa. Lapsena mun suosikkielokuvia oli kyllä Might Ducks-pätkät.

  Tykkää

  1. Nämä on siinä mielessä ihan hauskoja tapahtumia, kun seurattavaa riittää, vaikkei olisi itse lajista niin kiinnostunut. Tosin en tiedä, kannattaisiko siinä vaiheessa maksaa isoja summia lipusta, jos ei koe olevansa yhtään kohderyhmää 😀

   Tykkää

 18. Vaikka olen ollut urheilumies pikkupojasta lähtien, nuo tuollaiset huippukokemukset ovat rajoittuneet Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaotteluihin ja suomalaiseen jääkiekkoon. On kai tuo joskus koettava. En vaan jaksa ymmärtää miten ihmiset menevät joka viikko seuraamaan noita pelejä. Ei ole edes halpaa se 🙂

  Tykkää

  1. Onneksi meillä Suomessakin osataan järjestää hienoja urheilutapahtumia, kuten mainitsemasi Suomi-Ruotsi-maaottelu tai vaikkapa juuri päättyneet Lahden MM-kisat. Suosittelen silti sydämeni pohjasta näitä matseja, etenkin kun urheilumies olet 🙂

   Itse kyllä ymmärrän ja onhan Suomessakin paljon porukkaa, jotka käy kausikorteilla katsomassa matseja viikosta ja vuodesta toiseen. Se on kyllä asia erikseen, kuinka porukalla on varaa ostaa esimerkiksi kausikortti NHL-peleihin. Toisaalta, kai nämäkin on prioriteettiasioita, mutta itselläni kausikortti NHL-peleihin ei olisi siellä jonon kärjessä 😀

   Tykkää

 19. Vaikka en olekaan innokas penkkiurheilija, todellakin kiinnostaisi käydä tsekkaamassa millainen show isoilla koripallokentillä pyörii! Jo lätkämatsi Helsingin jäähallissa oli elämys, kun meininki oli aivan toinen kuin telkkarissa. Eniten hämmennystä herätti se, ettei kukaan selostanutkaan suureen ääneen mitä tapahtuu ja se miten hyvin pelaajien toisilleen huutamat kommentit kuuluivat katsomoon. 😀

  Tykkää

  1. Livenä urheilu on niin erilaista kuin telkkarin välityksellä! Ja ihan totta tuo, mitä sanoit, että paikan päällä kiinnittää eri asioihin huomiota, kuten selostuksen puuttumiseen ja pelaajien omaan tekemiseen 🙂 NBA-pelissä oli kiva, ettei joku setämies koko aikaa huutanut mikkiin pelin tapahtumia, kuten Suomen korisliigassa tehdään.

   Tykkää

 20. No en tosiaan tiennyt, että NBA:ta pelataan silläkin puolella rajaa. Meillä täällä Kaliforniassa on koripallo hyvin suosittua, varsinkin nyt kun kotijoukkue Warriors on pärjännyt viime vuosina niin hyvin. Olen ollut katsomassa kahdesti kun olen saanut jostakin liput, ja onhan se hieno kokemus.

  Tykkää

  1. Niinpä! Itsekään en tiennyt, ennen kuin veljeni muutti Torontoon ja kertoi tästä Kanadan ainoasta NBA-joukkueesta. Oi, siellä on varmasti myös hieno tunnelma peleissä, etenkin kun oma joukkue pärjää hyvin!

   Tykkää

 21. En ole mikään jääkiekon, koripallon, pesäpallon (mitä näitä nyt on) superfani, mutta Jenkeissä halusin ehdottomasti päästä yleisöön mukaan. Tunnelma on niin eri kuin Suomen peleissä. Tykkäsin kovasti. Käytiin siis Miamissa katsomassa jääkiekkoa.

  Tykkää

  1. Näissä on tunnelma kyllä ihan omanlaisensa. Ei sitä oikein edes pysty selittämään, vaan tunnelma on pakko kokea itse livenä. Ja vaikkei superfani olekaan, pääsee tunnelmaan mahtavasti mukaan, kunhan vain antaa mahdollisuuden ja heittäytyy.

   Tykkää

 22. Koripalloa en ole koskaan tainnut nähdä livenä. Enkä oikeen telkkaristakaan. Ala-asteella mut laitettiin tosin meidän koulun edustajajoukkueeseen pelaamaan koripalloa, koska olin yksi koulun pisimmistä. 😀 Mutta kyllä toi urheiluhumu Pohjois-Amerikassa on jotain ihan muuta. Varmasti näkemisen ja kokemisen arvoista olisi käydä joku urheiluottelu livenä katsomassa.

  Tykkää

  1. Heh, tää oli siis mun ihka eka koripallopeli livenä. Aiemmat pelit rajoittuvat noihin koulupeleihin, eli niitä ei ehkä lasketa. Edellisviikolla tosin pääsin vihdoin ja viimein Suomessakin korispeliin. Kieltämättä tunnelma oli vähän eri kuin Raptorsin pelissä 😉

   Tykkää

 23. Suuren luokan viihdespektaakkeleitahan nuo ovat – sekä jääkiekko että koris.

  Voisin lähteä Kanadaan luontomatkailemaan kansallispuistoihin, mutta urheiluhallit saattaisin kiertää kaukaa 😉

  Tykkää

  1. Nimenomaan! Ihan omaa luokkaansa nämä tapahtumat.

   Onneksi Kanadan tarjonta on laajaa ja jokaiselle löytyy jotakin. Itse lukeudun siihen porukkaan, joka tunkee sekä urheiluhalleihin että kansallispuistoihin 😉

   Tykkää

 24. Seuraan urheilua, mutta koripallo ei kuulu seurattaviin lajeihin, eikä muutkaan pallopelit. Jalkapalloa olisi makeeta mennä katsomaan esim. Barcelonaan mutta lähinnä sen fiiliksen takia. Kanada on hieno maa. Kävin siellä toissa syksynä ja voisin mennä uudestaankin.

  Tykkää

  1. Itsekään en seuraa koripalloa, vaikka siitä lajina pidänkin. Tämä oli ensimmäinen korismatsi, jonka kävin katsomassa. Nyt plakkarissa on jo kaksi peliä: yksi NBA-peli ja yksi Suomi-liigan peli 🙂

   Jalkapallopeli Barcelonassa olisi kyllä varmasti hieno elämys! Olen käynyt katsomassa jalista vain Suomessa ja Brasiliassa kävin katsomassa 4. divarin peliä. Jos 4. divarin peli ja se tunnelma oli katossa, niin en osaa edes kuvitella, mitä se on pääliigassa, vau!

   Kanada on kyllä hieno maa ja itsekin voisin (toivottavasti pääsenkin) mennä toistamiseen. Itselleni jäi suuri kipinä palata maahan vielä uudestaan. Iso maa, valtavasti tekemistä ja paljon mielenkiintoisia kohteita.

   Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s