Kreisi kamerahihna

Järkkäri on kulkenut jo useita vuosia matkassa. Tai oikeastaan ei juuri ole kulkenut ison kokonsa ja painonsa takia. Hirveä hinku kyllä olisi kuvailla aina ja kaikkialla, mutta isoa järkkäriä ei läheskään aina jaksa raahata mukana. Siksipä päätinkin kesällä kuukausien pähkäilyjen jälkeen hommata mikrojärkkärin. Kokonsa puolesta kuin pokkari, mutta ominaisuuksiltaan järkkäri. Löysin Rajalalta silloin sopivasti tarjouksen, johon kuului kameran runko ja kaksi eri putkea. Väriksi mukavan erilainen oranssi ja tilaus matkaan. Toki uuden, ihanan pirteän kameran kaveriksi piti tilata myöhemmin myös sopiva kamerahihna.pocket
Netti on pullollaan erilaisia hihnoja ja ainoa ongelma oli vain valinnan vaikeus. Päädyin lopulta tilaamaan Etsystä asteekkikuvioisen yksilön, jossa toistuu kivasti kameran oranssi väri. Kun hihna vihdoin saapui kotiin, epäilin hieman sen kokoa. Tulokas kun on aika massiivinen kameraan nähden. Käytössä hieman leveämpi hihna on kuitenkin osoittautunut mielettömän hyväksi, se kun ei leveytensä ansiosta pääse pureutumaan niskamakkaroihin. Hihnassa on myös superkätevä tasku linssin suojukselle. Muutaman kerran olen nimittäin kiireessä heittänyt suojan ties minne ja myöhemmin paniikissa etsinyt sitä ihan omituisista paikoista. Nyt ei juuri pääse häviämään, kun automaattisesti tulee sujautettua suoja sille tarkoitettuun koloseen.
camera_and_strapcamerastrap
Tietty kuvasin hihnaa niin innoissani, etten tajunnut miettiä valaistusta, niin että näkisitte kameran pirteän oranssin värin. No mutta, kamera on oranssi. Samaa väriä kuin tuossa hihnassa.

eng Loving my crazy aztec style camera strap.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Kreisi kamerahihna

 1. Moikka! Kiva tää sun blogi!! Oot sä vaan taitava 🙂 ootko ollut tyytyväinen kamerahankintaan..? Saisko tarkempia speksejä? Mä unelmoin tollasesta! En ole mikään järkkäritaitaja (iskän kameralla harvoin joskus kuvannut) mut olis ihanaa oppia ja tallentaa tätä maailmaa vähän muunkin kuin iphonen linssin läpi!

  Tykkää

  1. Voi kiitos!
   Oon ollu kyllä tyytyväinen. Kuvaaminen on lisääntynyt huimasti, kun kamera on nyt niin helppo napata mukaan. Sain kameran päivä ennen Italian reissua, niin melkein kaikki reissukuvat on epäselviä, väärin valottuneita tms, kun en ihan handlannut asetuksia 😦 Mutta nyt kun oon päässyt kunnolla leikkimään ja tutustumaan ominaisuuksiin, niin on kuvatkin alkanu osua kohdilleen. Suosittelen! Ps. Tää kamera on just nyt Rajalalla aika hyvässä tarjouksessa!

   Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s