Kurkistuksena olkkari ja arvontavoittaja

Niin vain hujahti viikonloppu taas hurjaa vauhtia ohi. Aika menee nopeasti, kun on mukavaa tekemistä ja kivaa porukkaa. Saimme nimittäin Kuopiosta yökyläilijöitä yhdeksi yöksi. Sopu sijaa antaa, vaikka ei kyllä oikeasti edes tehnyt tiukkaakaan kuuden tytön yhteiselo meidän opiskelijakämpässä. Osa majoittui itseasiassa olkkarissa, josta ajattelin turista hieman tällä kertaa.
sohvanurkkaKuten sanottu, minulla on kimppakämpästä omana alueenani huoneeni. Mun huone on sen verran iso ja fiksun mallinen, että tästä on saanut aika kivasti lohkaistua erikseen uninurkkauksen ja sitten niin sanotun olkkarin. Sohva on tietysti aika hallitseva tekijä olkkarissa, mutta niin kai laiskanlinnan vähän kuuluukin olla. Lipastot rajaavat alueet toisistaan aika kätevästi ja parilla matolla olen tehnyt vielä lisärajausta olkkarin ja makkarin välille. Matto olikin ihan oma tapaus. Ostin tuollaisen boheemin maton Ellokselta muutama viikko sitten, kun satuin saamaan postissa koodin, jolla sai 50 % alennusta valitsemastani tuotteesta. Niinpä klikkailin ostoskoriin maton, joka on hyvin usein loppuunmyytynä verkkokaupassa. Kun sain hartaan odottamisen jälkeen maton kotiin, aukaisin sen paketista vain huomatakseni, että matto on rikki. Eli paketti vielä samana iltana postiin ja uutta mattoa odottelemaan. Nyt kotona on kuitenkin uusi, ehjä matto ja olkkari taas huomattavasti kotoisampi.
sohvahuone
Kiitos muuten jokaiselle synttäriarvontaan osallistuneelle! Oli mukava lueskella kommenttejanne ja käynkin vastailemassa niihin ihan piakkoin. Blogin, Instagramin ja Facebookin puolella tuli yhteensä kymmeniä osallistujia. Näistä yksi onnekas pokkasi itselleen tuon pienen synttäripaketin. Kuvasin arvonnasta videoklipin, josta löytyy tietysti myös voittaja! Laitan voittajalle vielä henkilökohtaista viestiä palkinnon toimittamiseksi, joten kannattaa pitää vastaanottimet päällä 🙂

Okei, nyt täytyy kyllä myöntää, että videohommat ei ole mun juttu. Editoin, latasin ja muuten vain puljasin tuon arvontavideon kanssa kaksi tuntia. Ja se video kestää vain 13 sekuntia! Hah.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

2 kommenttia artikkeliin ”Kurkistuksena olkkari ja arvontavoittaja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s