1. adventti – lähtölaskenta jouluun

Vaikka odotan aina joulukuun alkua kuin kuuta nousevaa, on ensimmäinen adventti kuitenkin vielä enemmän se, mistä joulun odotus kohdallani alkaa. Tänä vuonna siis tänään ja joinain vuosina jo marraskuun puolella.

advent

Kodissamme on ollut jo marraskuun alusta saakka muutamia joulukoristeita esillä. Tänään, ensimmäisenä adventtina, loputkin koristeet pääsivät loistamaan ja ilahduttamaan omille paikoilleen. Laitoin aamupäivästä joululaulut soimaan, loihdin kotoa löytyneistä tykötarpeista kuvissa näkyvän adventtikynttelikön, koristelimme parvekkeella olevan joulukuusen ja paistoimme joulutorttuja. Todellinen joulufiilistelypäivä siis.

Vaikka en olekaan kotona enää kuin muutaman päivän ja Suomessakin reilu viikon enää tämän vuoden puolella, halusin silti luoda kotiin joulutunnelmaa ja väkertää adventtikynttelikön, kuten olen viime vuosina tehnyt. Haasteensa luo se, etten halua tehdä joka vuosi samanlaista kynttelikköä ja herään adventtikynttelikön puuttumiseen aina näin ensimmäisenä adventtina. Siispä pitää aina vähän penkoa kaappeja ja käyttää luovuutta löytyneiden tarvikkeiden kohdalla. Vaikka itselleni tänään olikin ainut tämän vuoden adventeista, kun voin kotona kynttelikköä polttaa, voivat kämppikseni poltella adventtikynttilöitä pidemmälle kuukautta ja nauttia tästä pienestä palasta joulutunnelmaa. Sen verran olen sentään varautunut jouluun palmujen alla, että ostin itselleni perjantaina postikortin kokoisen joulukalenterin. Pieni kalenteri kulkee vihkon välissä kätevästi myös toiselle puolen maapalloa ja muistuttaa lähestyvästä joulusta. Lisäksi pakkaan rinkkaani pari Pandan lakupatukkaa ja pussillisen enkelisuklaata, joka on mieluisin joulusuklaani.

kynttilatcandles

Ihanan rauhallista ja rentouttavaa ensimmäisen adventin iltaa!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Yksi kommentti artikkeliin ”1. adventti – lähtölaskenta jouluun

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s