Kynttiläpaja

Kivaa sunnuntai-iltaa ja hyvää itsenäisyyspäivää 98-vuotiaalle Suomelle!
kynttilatOsallistuin itsenäisyyspäivän aktiviteettina nuorten taide- ja toimintatalo Vimman kynttiläpajaan. Meitä oli parisenkymmentä innokasta kynttilänvalajaa paikalla viettämässä rentoa sunnuntai-iltapäivää. Valoin kahdeksan kynttilää, joista suurinosa pääsee eteenpäin joulumuistamisina. Kaksi ajattelin kuitenkin säästää itselleni ja laittaa palamaan tänään ikkunalle itsenäisen Suomen kunniaksi.
kynttila
Kynttilöiden valaminen oli superrentouttavaa ja mukavaa puuhastelua arkipäivän koneella istuskelulle. Oli hypnoottista seurata, kuinka kynttilä alkoi pikkuhiljaa kasvaa ja saavuttaa lopullista kokoaan. Parasta puuhassa kuitenkin oli kynttilöiden värjäys. Ihan huippukivaa ja koukuttavaa! Meinasi tosin iskeä valinnan vaikeus väriyhdistelmistä. Loputtomiin mahdollisuuksia värien ja dippaussyvyyksien yhdistelmillä. Voisin vaikka joka päivä värjäillä kynttilöitä!
valmiit_kynttilatKynttilöitä on helppo valaa myös kotona. Parisen vuotta sitten valoin kynttilöitä vanhoihin kahvikuppeihin ja vein niitä joulumuistamiseksi. Jos et vielä tiedä, mitä antaisit joulukukan sijaan, on itse tehty kynttilä aika kiva vaihtoehto. Ja kannattaa tsekata oman kaupungin palvelut, löytyisikö sieltä jotain Vimman tyyppistä palveluntarjoajaa.

eng I made some candles today in a candle workshop. Such fun! It’s easy to do candles by yourself so it’s quite nice Christmas souvenir.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s