Personoitu klassikko lahjaksi

Hiphei, joulukuun ensimmäinen päivä! Joulukuu kuuluu kyllä ihan ehdottomasti lempparikuukausiini. Tässä kuussa on ihan oma tunnelmansa ja on ihanaa, kuinka monista ihmisistä kuoriutuu vähän jouluhöperöitä. Ja onhan joulukuussa myös meitsin synttärit.mugs
Näin joulukuun alkuun halusin vinkata teille helposta, kivasta ja persoonallisesta joululahjasta. Ajattelin, että itse kuvitettu muki olisi kiva joululahja, mutta ajatus kaikista halvimmasta (ja helpoiten uhrattavasta) mukista ei ihan kauheasti nostattanut fiilistäni. Aika usein kun kuitenkin pistäydytään kirpparin tai Ikean kautta, kun halutaan itse piirtää tai maalata mukiin uutta kuosia. Vai kuinka moni on uskaltautunut tarttumaan vähän parempaan mukiin ja piirtänyt sen kylkeen omia taideteoksia?
mugs_up
Jos piirtojälki ei olisikaan ihan priimaa, klassikkomukilla olisi kuitenkin ehkä vähän suuremmat mahikset jäädä ihan oikeasti käyttöön kuin sillä halvimmalla kupposella (tosin edullisemmallakaan perusmukilla harvoin menee ihan metsään). Tätä ajatusta pyöriteltyäni suuntasin kohti Iittalan myymälää ja valitsin hyllystä kaksi klassisen valkoista Teema-mukia. Askarteluliikkeestä vielä pari posliinitussia matkaan ja ei kuin taiteilemaan. Lasitettu pinta on siitä kiitollinen, että piirtojälkeä voi pyyhkiä melkein loputtomiin mukin pinnasta ja piirtää uusiksi, kunnes on tyytyväinen lopputulokseen.
pino
eng Easy way to upgrade a design mug to the next level. Do it with your own style!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Personoitu klassikko lahjaksi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s