1. adventti

Leppoisaa sunnuntaita! Se on kuulkaas jo ensimmäinen adventti. Ja jos adventtikynttilät jäi kaupan hyllylle, olisi tässä aika kätevä ja superhelppo sekä nopea tapa päivittää kynttilät adventtiin sopivaksi vielä tämän illan aikana. Jos sinulta löytyy neljä kruunukynttilää ja koristeteippiä, et tarvitse juuri muuta. Kiepauta kynttilöiden tyveen koristeteipillä raitoja yhdestä neljään osoittamaan adventtisunnuntain määrä. Ja näin oletkin valmis!
advent_candles
Itse ostin nämä mustavalkoiset koristeteipit pari viikkoa sitten Granitista ja näin jo heti sieluni silmin kuinka nämä sopisi kynttilöiden koristeluun. Ja kuin taikaiskusta, bongasin kynttilävinkin sovellettuna adventtikynttilöihin pari päivää myöhemmin Kaikki paketissa -blogista. Tämä vinkki tuplasi visioni ja pakkohan minun oli sitten toteuttaa tämä superhelppo näperrys. Kieltämättä aika kivoja näistä tuli, vaikka itse sanonkin.
washi_tape
Muistathan kiinnittää erityistä huomiota paloturvallisuuteen, ettei liekki pääse liian lähelle teippejä.

eng It’s the first Sunday of Advent! I made these super easy advent candles using the washi tapes. Have a relaxing Sunday evening.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

3 kommenttia artikkeliin ”1. adventti

  1. Päivitysilmoitus: Tulkoon joulu – Unelmamaja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s