Joulukiire

Minulla ei ole tapana stressata joulua, tai muitakaan juhlapyhiä, mutta tuntuu, että ympäristö aiheuttaa vähän väkisinkin stressiä joulusta. Töissä on ollut ihan järjetön kiire lähestyvän joulun ja lahjakaupan tiimoilta. Siksi Unelmamajakin on ollut vaisu tämän viikon. Töitä on tullut painettua aika tiukkaa tahtia, että saadaan tehtyä joulu asiakkaille ajoissa. Onneksi kohta helpottaa ja minullakin on aikaa keskittyä oman jouluni rakentamiseen. Muutama tee-se-itse-vinkki olisi takataskussa, kunhan saan raivattua aikaa niiden toteuttamiselle, onneksi nyt viikonloppuna voi ottaa omaa aikaa näperryksille. Eilen illalla aloittelinkin jo yhtä projektia, jota ajattelin avata ensi viikolla teillekin.
forest
Tämmöisenä kiire- ja huliviliaikana on ihana iltaisin polttaa kynttilöitä, juoda glögiä ja mussuttaa sohvan nurkassa pipareita sekä joulutorttuja. Meikäläinen laittaa muuten joulutorttuihin luumumarmeladin sijaan vadelmamarmeladia. Nam!
wood
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, tulispa sitä lunta taas, jumankauta! Ei tuntuisi ihan niin höplältä tehdä jouluaskartelujakaan…

eng It has been a busy week but luckily I have had some time for nature and DIY’s.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s