Herkullinen kiitos

Vietin viikko sitten superkivan kaveriviikonlopun Helsingissä. Siellä kun tuntuu majailevan oikeastaan suurin osa kavereista. Mukavaa illanistuntaa, brunssia ja lounastelua, kakkukahveja unohtamatta. Kävi vielä niin, että ystäväpariskunta oli itse pois kaupungista vierailuni ajan, niin sain asustella heidän ihastuttavassa asunnossa kaupungissa vierailuni ajan ja pystyin huitelemaan tasan oman aikatauluni mukaan.
risottoHalusin jättää lakanapyykin lisäksi muutakin jälkeeni, jonkin näköisen kiitoksen siis. Tuntuu, että jokaisessa huushollissa on nykypäivänä jo ihan tarpeaksi tavaraa, joten päädyin sellaisiin herkkuihin, joita ei itse välttämättä tule perusruokaostosten lomassa ostettua. Ostin kiitokseksi herkullisen kuuloista risottoa, joka oli pakattu ihan mielettömän tyylikkääseen pakettiin. Kylkeen vielä käsin tehtyjä belgialaisia konvehteja ja herkkuhilloa. Tämmöiset lahjat on mun mielestä ihan mielettömän kivoja antaa sekä saada.
chocolate

eng I have great friends and I was able to sleep in their place while staying in Helsinki. So I wanted to thank them. 

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Herkullinen kiitos

    1. Oli onneksi ollut mieleinen kiitos. Näitä tämmöisiä on kyllä jotenkin kivempia antaa kuin tavaraa (paitsi jos on joku ihan satavarma esine mielessä).

      Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s