Tunnelmallinen ilta

Itä- ja Pohjois-Suomessa on kuulemma saatu jo nauttia vähän lumesta. Tosin ihan pohjoista lukuun ottamatta tuo valkoinen töhnä ilmeisesti on sulanut yhtä nopeasti pois kuin on ilmestynytkin. Täällä Lounais-Suomessa painetaan menemään sysipimeässä, mutta melko lämpimässä säässä. Sää onkin aika iso syy siihen, ettei hirveästi ole vielä joulufiilistä ovella, vaikka glögiä ja pipareita olenkin jo nauttinut. Joulutorttujen aika voisi olla sitten viikonloppuna.candles_and_cup
Glögin, pipareiden ja kynttilöiden lomassa olen myös vähän suunnitellut erilaisia jouluaskarteluja, joita voisin jakaa teillekin lähitulevaisuudessa. Saadaan vähän sitä joulufiilistäkin kattoon. Näissä kuparipulloissa on onneksi jo kivasti pientä joulufiilistä, turhaan joulua kuitenkaan korostaen.
candles_and_bottles
Joko siellä on aloiteltu joulufiilistelyt vai skippaatko kaikki jouluhömpötykset?

eng Planning some Christmas DIYs. Stay tuned.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s