Kesäkurpitsapasta

En ole todellakaan oman elämäni Master Chef vaikka melko paljon kokkailenkin sekä leivon. Yleensä kuitenkin onnistun loihtimaan mukiin menevää sapuskaa ja joskus ammun jopa tajunnan räjäyttävillä komboilla. Olen oppinut, että ruuan kanssa saa ja pitääkin leikkiä. Ei se kokkailu tai leipominen ole niin vakavaa. Mitäs sitten, jos kokeilu ei menekään ihan maaliin tai lautasella möllöttääkin eri näköinen luomus kuin ruokalehden sivuilla. Ei se maailmaa kaada. Korkeintaan yhden ruokailukerran. Jälleen yksi kokeellisempi kerta oli, kun päätin testata jauhopastan sijaan kesäkurpitsasta tehtyä pastaa. raaka-aineetSlaissasin kesäkurpitsan juustohöylällä ohuiksi siivuiksi, joita paistoin muutaman minuutin kuumennetussa öljyssä. Viskasin sekaan possun suikaleita, silputtua chiliä ja valkosipulia sekä maun mukaan summan mutikassa mausteita. Kypsyttelin possun kypsäksi, otin pannun liedeltä pois ja heitin sekaan vielä avokadokuutioita sekä limen mehua. Setti toimi mielestäni aika kivasti. Tosin tällä variaatiolla ainakaan minun kesäkurpitsa ei muistuttanut pastaa ollenkaan, mutta meni kivana kasvishöystönä. Seuraavalla kerralla taidan heittää joukkoon vielä soijakastiketta ja tuoretta inkivääriä. Nam!readyEi ehkä se esteettisin ruoka, mutta helppoa ja hyvää ainakin!

eng Made some zucchini pasta with garlic and pork.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s