Näitä hetkiä rakastan

En ole todellakaan aamuihminen, mutta rakastan silti aamuja. Hetkiä, kun koko päivä on vielä edessä ja saan herätä siihen ihan omaan tahtiin rauhallisesti, ilman sen suurempia hötkyilyjä paikasta toiseen. Sellaisista aamuista pidän ihan suunnattomasti.

morning
Vielä parempia tällaiset aamut ovat, kun jääkaapista löytyy ainekset herkkuaamupalaan ja teekuppiin saa laittaa hautumaan jotain hyvää teetä laajasta teevalikoimastani. Tämmöiset luksusaamut harvemmin kuuluvat arkiaamuihini, mutta etenkin sunnuntaisin tämmöiset aamut on parasta ja niin paikkansa ansainneita. Tosin nyt opiskelijana on mahdollisuus heittäytyä tämmöisiin aamuihin välillä myös arkisin, kun luento alkaa vasta iltapäivällä ja aamu on silloin tällöin vapaana. En kyllä laita yhtään pahakseni tämmöistä arjen piristystä.

Nyt kun aamut on valoisia ja aurinkokin poikkeaa jo aika usein kylään, on kiireettömissä aamupalahetkissä entistä enemmän hyvää oloa tuovaa fiilistä. Nautin niin paljon siitä hetkestä, kun avaan aikakausilehden, hörpin lämmintä teetä ja nautin aamupalaa. Aikakausilehdet ovatkin kohdallan tärkeä osa tällaisia kiireettömiä aamuja, kun haluaa vain upota hetkeen, nollata aivot ja nauttia rauhasta. En oikein muuten ehdi lueskella lehtiä, vaan minut löytää usein näytön äärestä, mutta tällaisina aamuhetkinä pidän nimenomaan paperisesta lehdestä, jota voin pläräillä ja hypistellä.
aamupala
Tällä kertaa aamupalakulhoon päätyi herkullista vadelmista, mansikoista, mustikoista ja persimonista valmistettua smoothieta. Mielestäni ruuan ulkonäkö on myös puoliruokaa, joten koristelin smoothiekulhoni vielä trendikkäästi chiasiemenillä, vadelmilla, siemensekoituksella ja persimonilla iloisen aurinkoiseksi. Teekuppina on itse päivittämäni Teema-muki, jonka tuunailuun löydät ohjeet täältä. Teekupista hörppäilin herkullista teetä, jonka ystäväni toivat minulle jo syksyllä tuliaisiksi vanhoilta kotikulmiltaan Helsingin Vallilasta. Nord-T:n teet ovat siis suomalaisia ja tämä kuvassa näkyvä Bear Hug sisältää kuivattuja koivunlehtiä, puolukoita ja kanervaa. Tavallaan en millään raaskisi juoda tätä, kun purkki ja etenkin sen sisältö on niin järjettömän kauniita, mutta samalla en malta olla juomatta raikasta ja lämmittävää herkkuteetä. Ja käytettäväksihän nämä tällaiset on tarkoitettu. Toivonkin siis vain lisää ihania, rauhallisia aamuhetkiä, niin sinulle kuin minullekin.
brekkie

Mistä hetkistä sinä nautit?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s