Toronton tuliaiset

Mitäpä matka olisi ilman tuliaisia, joko henkisiä tai fyysisiä? Jokaiselta matkalta tarttuu aina jotain mukaan, vähintäänkin ajatuksen tasolla. Tällä kertaa taskuun jäi paljon enemmän henkiselle puolelle kuin fyysiselle, tai kai minttusuklaakeksit lanteilla lasketaan myös aika fyysisiksi, mutta tavaraa en kauheasti matkalta haalinut mukaani. 

souvenirsTällä kertaa olen ihan supertyytyväinen tuliaissaldoon. Ylläolevassa kuvassa on oikeasti kaikki tuliaiset, mitä toin mukanani vaahteranlehtien maasta. Ostin ihan ensimmäisinä päivinä pienen muistivihon, johon halusin kirjoittaa päiväkirjamaisesti matkamme puuhailut, ravintolat, ajatukset ynnä muut. Jaksoin kirjoittaa muistivihkoa ehkä neljä päivää ja sitten se jäi. No, ainakin yritin. Ja enköhän tämmöisenä vihkohirmuna keksi tuollekin söpölle muistiviholle käyttöä. Vihko löytyi Chinatownin krääsäkaupasta, mutta sen sijaan kaksi puista avaimenperää, joista toinen roikkuu autonavaimen kaverina, rekisterikilven mallinen Toronto-magneetti ja vaahteransiirappipähkinät on ostettu oikein perinteisestä matkatavaramyymälästä.

Totta kai jääkiekkofanina minun oli pakko ostaa myös jotain Leafs-tavaraa muistoksi. Olenkin ihan supertyytyväinen -70 % alesta ostettuun ugly sweateriin reilussa XL-koossa, joten se menee kivasti tunikana. Akryylisestä materiaalistaan huolimatta neule on ihan superlämmin ja mukava päällä. Viime viikolla olinkin tämä neule päällä katsomassa KalPan playoffs-peliä ja hyvin tarkeni. Tietysti neuleen kaveriksi oli ostettava myös ikoninen NHL-pipo. Eikä ihan mikä tahansa pipo, vaan 100-vuotisjuhlavuoden myssy! Sekä NHL että Toronto Maple Leafs juhlivat tänä vuonna Suomen tapaan 100-vuotista taivaltaan.

Leafs-neuleen ohelle lemppareimmat tuliaiset ovat Brikasta ostetut supersöpöt korvikset ja Starbucksin turistimuki. Korvakorut ovatkin sellaiset, jotka nykyään hyvin suurella todennäköisesti löytyy korvistani. Sadepisara vasemmassa ja sadepilvi oikeassa korvassa. Ja mitä mukiin tulee, ostin sen matkamme viimeisenä päivänä, kun joulupäivänä kaikki paikat olivat kiinni ja päädyimme Starbucksiin kahville sekä teelle. Olimme jo lähdössä kahvilasta, kun päätin vielä mennä tiskille ostamaan jättimukin. Onneksi ostin, nimittäin rakastan tuota mukia ja hörpin siitä juuri tälläkin hetkellä teetä.  Muki on tarpeeksi iso, hyvä käteen ja kivan näköinen. Toisin kuin Helsingin tähtitaalassa myytävät kupposet: sama malli, mutta kuvitustyyli sellainen tylsä ja vanhanaikainen.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s