Brika

Rakastan pieniä putiikkeja ja erityisesti liikkeitä, joissa myydään paikallisten yrittäjien tuotteita. Ulkomailla tällaiset putiikit on aika oivallisia paikkoja pienten tai miksei isompienkin matkamuistojen hankintaan. 

brika_shop
brika
Torontossa veljeni vinkkasi useampaan otteeseen, että minun tulisi suunnata Queen Streetille ja sen ihastuttaviin pikkuputiikkeihin. Näköjään veljeni tietää makuni, eikä vinkki mennyt yhtään huti. Queen Streetille päästyämme, melkein ensimmäinen avoinna ollut puoti herätti mielenkiintoni ja olikin sisältä melkoinen napakymppi. Päädyimme viimaisena talvipäivänä lämpimään ja pieneen Brika-liikkeeseen. Putiikissa myydään pohjois-amerikkalaisten tekijöiden tuotteita aina koruista huonekaluihin. Rakastan liikkeitä, joissa myydään pienten tekijöiden uniikkeja tai pienen erän tuotteita. Sisäinen muotoilijani nauttii tällaisista paikoista ihan täysiä! Putiikilla on nettisivuillaan myös nettikauppa, josta kannattaa käydä ihastelemassa lähemmin myytäviä tuotteita.
brika_mint_wallbrika_plantsbrika_cufflinksbrika_cards
Liikkeen ilme on mukavan skandinaavinen ja valoisa päästäen itse tuotteet pääosaan. Tuottevalikoimassa näkyy paljon puuta, keramiikkaa sekä muita luonnonmateriaaleja. Myynnissä on paljon sellaisia tuotteita, joiden ilme istuu täydellisesti suomalaiseen makuun. Niihin voisi kuvitella törmäävänsä jossain kivassa putiikissa vaikkapa Turussa, Helsingissä tai Tampereella. Brikan ilmapiiri on hyvin samanlainen kuin lempiliikkeissäni Suomessakin. Virkistävää oli kuitenkin nähdä skandihenkisiä, mutta aivan erilaisia tuotteita myynnissä. Muistoksi Torontosta päätyivät nuo alla olevassa kuvassa näkyvät turkoosi-puiset pilvi/sadepisara-korvikset ja ne on kiilanneet ihan ylivoimaisesti lempparikorvisten paikalle.
brika_earringsbrika_productsbrika_table

Brika
642 Queen Street West

AVOINNA
Ma–To 10–18
Pe 10–19
La 11–19
Su 11–16

Heillä on myös toinen liike osoitteessa:
768 Queen Street East

AVOINNA
Ti–To 11–18
Pe–La 11–19
Su 11–16

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
Seuraathan Unelmamajaa myös näissä kanavissa
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Yksi kommentti artikkeliin ”Brika

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s