Joulu kotiin helposti

Joulun alla moni sortuu ehkä vähän turhaan jouluhössöttämiseen, vaikka kyllä se joulu sieltä aina tulee, ilman suurempaa stressaamistakin. Joskin, myönnetään, onhan sitä kiva jotain pientä jouluista keksiä ilman hössöttämistäkin. Vietän joulun pois kotoani, joten kotiin en ihan kauheasti jaksa laittaa esille mitään. Mielestäni ihan jo pelkät kynttilät tuo kivaa joulufiilistä. Vaikka kynttilät kaivankin kaapin perältä esille jo heti syys-lokakuun tienoilla, eikä ne ole siis varsinaisesti pelkän joulunajan tunnelmanluojia minulle.
candlesdetails
Rakastan joulua ja vähän jotain pientä kuitenkin haluan aina muistuttamaan joulusta. Tänä vuonna minimaalisuus on huipussaan, sillä laitoin esille tasan yhden joulukoristeen, kauniin keraamisen ripustuksen. Taidan kyllä vielä kyhäistä pienen pöytäkuusen tuomaan joulufiilistä, sain nimittäin ihanalta ystävältäni lahjaksi kauniita, yksinkertaisia joulukoristeita kuuseen laitettavaksi. Lisäksi työnalla on edelleen yksi joulunäperrys, josta vinkkaan täälläkin heti, kun saan työn valmiiksi. Eli loppupeleissä koti taitaa kuitenkin kääriytyä melko jouluiseen ilmeeseen.
ornamentbottle

eng These are (so far) all the Christmas decorations I have here at home. Candles and the ornament work well.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s