Jauhottomat piparikoristeet

Olohuoneen sohvapöydällä ajelehti epämääräisesti taas yksi päivä korkkiset lasinaluset. Aikani niitä tuijoteltuani sain päähäni, että niistähän voisi syntyä aika veikeitä joulukoristeita piparkakkuhengessä. Näihin pipareihin ei tarvitse edes jauhoja tai leipurin taitoja.
gbgingerbreadKäyttämäni lasinaluset on IKEAn Avskild-mallistoa ja maksaa huokeat 0,99 euroa neljältä kappaleelta, niin näitä uskaltaa kokeilumielessäkin leikellä. Suhasin lasinaluseen kynällä muodon, leikkasin ääriviivoja pitkin ja vahvistin piparkakkufiilistä valkoisella kohomaalilla. Loppusilaukseksi kiinnitin koristeeseen vielä ripustuslenkiksi mustavalkoisen narun. Eipä juuri tämän helpompaa koristetta olekaan! Ja koska korkki on todella kevyttä materiaalia, sopii nämä aika mainiosti hentoisemmankin kuusen oksille.
piparit
eng Easy DIY gingerbread decoration from IKEA Avskild coasters.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Jauhottomat piparikoristeet

  1. Päivitysilmoitus: Piparikranssi – Unelmamaja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s