Printtaa juliste vuodelle 2016

Niin se vain on tullut tämäkin vuosi päätökseen. Olen parina viime vuotena tehnyt itse seinäkalenterin, jonka linkkiä olen jakanut, jotta halukkaat ovat voineet printata sen itselleen. Tänä vuonna en kuitenkaan kerennyt tekemään kokonaista kalenteria jakoon. Kai se vain on niin, että mitä vanhemmaksi ennättää, sitä hurjempaa vauhtia aika vilistää eteenpäin. Kaikesta ajan hulinasta huolimatta on minulla jotain pientä kuitenkin teille. Tein nimittäin pari julistetta, joita voitte itse printtailla ulos. For free!
map_rose_quartzPantone julkaisi hetken aikaa sitten ensi vuoden värin, kuten on tapana. Tai no, tällä kertaa saamme nauttia kahdesta vuoden väristä, Rose Quartzista ja Serenitysta. Nämä värit toimivatkin tekemieni vuosijulisteiden pohjaväreinä. Tällä idealla olisikin melko simppeliä saada jatkumo, kun julisteen päivittäisi aina kyseisen vuoden Pantone-väriin. Tänä vuonna on hempeitä värejä, tsemppaava lause ja maailma on sinun. Eiköhän oteta vuodesta 2016 kaikki ilo irti!
map_serenityJotta värit toistuisivat oikein just eikä melkein, kannattaa ladata punasävyinen juliste täältä ja sinisävyinen puolestaan täältä.

Hurjan suuri kiitos kuluneesta vuodesta! Toivottavasti pysytte mukana tulevanakin vuonna.

eng I made two posters for the year 2016 and now you can print these for  free for yourself. Inspiration and base colors are from Pantone’s colors of the year, Rose Quartz and Serenity.

Click here to download the Rose Quartz poster and here to download the Serenity one.

Thank you for the year 2015 and hope to see you here on the 2016!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s