¡Panza!

Kuopiosta löytyy hipsteriyden keidas, tunnelmallinen meksikolainen ravintola ¡Panza! Street food -henkinen ravintola avasi ovensa jo viime vuoden puolella ja onkin vahvasti lunastanut paikkansa kuopiolaisten sydämistä. Enkä ihmettele, olen itsekin eksynyt pariin otteeseen tänne lämminhenkiseen, matalaan majaan Kuopio-visiiteilläni.

Ravintola on sisustettu superrennosti sekä kodikkaasti ja sieltä täältä voi bongata pieniä yksityiskohtia. Seiniä koristavat suuret, värikkäät meksikolaishenkiset maalaukset, vanhat matkalaukut ovat päätyneet pikkupöydiksi ja kahvipapupussit tyynyiksi. Keittiössä häärii kansainvälinen poppoo, josta ei ainakaan ammattitaitoa puutu! Salin puolta hostaa tietysti lupsakat tarjoilijat.

Jos asuisin vielä Kuopiossa, kävisin täällä kyllä tiuhaan. Ehottomasti. Sen verran maistuvaa pöperöä olen kupuuni kauhonut tässä hämärässä, mehikolaisessa miljöössä. Erityisuositus järven- ja mereneläviä sisältäville tacoille. Plussaa superhyvistä täytteistä ja soosseista – pientä miinusta tacoista, jotka hajosivat kosteasta täytteestä ja näin ollen levisivät kuin Jokisen eväät. Tosin hitaalla syömistemmollani saattoi olla jotain osuutta asiaan.

Syömään menijöiden kannattaa tehdä pöytävaraus, jotta varmistaa pöydän saatavuuden. Ja jos ei ole nälkä, sopii paikka mainiosti drinksutteluunkin.

OSOITE
Ajurinkatu 26, Kuopio

AVOINNA
Sunnuntai–maanantai suljettu
Tiistai–lauantai 14–22, lauantaisin pidempäänkin

eng Mexican style street food from Kuopio, Finland. Loving the food and interiors. Go and check the place!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s