Talven ihmemaa

Olipas ihanan rentouttava loppiainen ja ihan tervetullutkin arkivapaa. Pääsee mieli mukavasti mukaan uuteen vuoteen tämmoisellä vähän kevyemmällä työviikolla. Loppiainen sujui täällä päässä kirpsakasta pakkasesta ja lämpimästä teestä nauttien. Suuntasin keskipäivällä Ruissalon kauniisiin maisemiin kävelylle ja haukkaamaan raitista ilmaa. En osannut arvatakaan kuinka kauniit maisemat perillä odotti. Ruissalo on ihan vakiokohde, kun haluan luonnon keskelle, mutta nyt maisemat olivat ennen näkemättömät.
IMG_20160106_112629
Meri oli auki ja höyrysi taianomaisesti. Oli jopa vähän selkäpiitä karmivaa, kuinka höyryn keskeltä, ihan tyhjästä yhtäkkiä ilmestyi suuri rahtilaiva, joka katosi ihan yhtä arvaamatta takaisin höyryn keskelle. Ilmassa leijailevat jäähippuset ja aurinko loivat hassuja sateenkaaripuikkoja taivaalle. Huurteiset puut näyttivät jopa vähän feikeiltä, sellaisilta kuin ne olisi maalattu lumispraylla. Ihan kuin olisin eksynyt keskellä satua.

IMG_20160106_120441
Pieni päiväretki talven ihmemaahan virkisti, rentoutti ja kieltämättä, pisteli poskipäissä. Näyttäisi siltä, ettei untuvatakkia kannata heivata vielä vintille, vaan taidanpa suunnata Ruissaloon tulevana viikonloppunakin nauttimaan talven ihmemaasta. Reppuun termarillinen lämmintä juotavaa ja kylkeen herkullisia eväitä.
IMG_20160106_114308
Millaisissa lämpöasteissa ja tunnelmissa siellä vietettiin loppiaista?

eng On Wednesday we had a national day off here in Finland. And finally we got some cold weather so what’s better way to enjoy the day off than explore our winter wonderland in Ruissalo, Turku.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s