Viikonloppukukat

Vuoden alussa tulee usein tehtyä erilaisia lupauksia tai asetettua tavotteita itselleen. Minullakin on pari tavoitetta tuolla takataskussa, mutta en uskalla puhua niistä vielä sen enempää kenellekään. Katsellaan vuoden edetessä, miten tavoitteet täyttyy. Lupauksissa itseäni kohtaan kun olen hieman lepsumpi, niin koitetaan jos tällaiset niin sanotut tavoitteet toimisi paremmin. Kuulostaakin paljon aikuisemmalta ja ponnekkaammalta kuin lupaukset.
copper_and_whitecopper_and_white2
Yhden tavotteistani voin kuitenkin jo paljastaa. Tänä vuonna nimittäin ostan itselleni kukkia useammin, ihan ilman sen kummempaa syytä. Joku voisi ajatella, että mitä turhuutta ja hömppää on käyttää pienoinen palkka kukkasiin, mutta väittäisin, että loppupeleissä se on aika pieni raha arjen piristykseksi ja itsensä hemmoittelulle. Kun ostan kukkakimpun, ostan yleensä kimpun, jonka jaan kotona muutamaksi pienemmäksi nipuksi. Täksi viikonlopuksi ostin kimpun, jossa on useampaa eri kukkasta, kaupassa taisi kulkea nimellä sesonkikimppu. Sain kukista kolme pienempää asetelmaa, jotka nyt sitten ilahduttavat eri puolilla asuntoa.
gerberagerbera2
white_and_redwhite_and_red2
Teitkö sinä jotain lupauksia alkaneelle vuodelle?

eng I didn’t make any promises for this year but I have some goals that I would like to reach. One of these is to buy more often flowers for myself. Without any principal reason. Just because. When I buy a bouquet, I separate it for few little bouquets and this is how I can enjoy those flowers in several places.  Did you make any promises for this year?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s