Kotibrunssi

Aina brunssille ei tarvitse lähteä omaa kotia edemmäs. Brunssiteltua tuleekin tämän tästä, kun haluan viikonloppuaamuihini pientä extraa. Ja onhan se kätevääkin, kun viikonloppuisin yleensä herää hieman myöhemmin, niin syö aamupalan ja lounaan yhdistelmän. Ei tarvitse sitten heti aamupalan perään olla syömässä lounasta tai pahimmassa tapauksessa skipata ruokailua. Brunssi on mielestäni myös aika kiva tapa, jos haluaa vähän juhlistaa jotain merkkipäivää, esimerkiksi syntymäpäiviä.
brunssipoytabreadMeillä oli tällainen kotikattaus syksymmällä 26-vuotissynttäribrunssilla. Herkkusämpylöitä, raikasta mehua, natisevaa leipäjuustoa, taivaallisia viikunavuohenjuustonyyttejä ja tietenkin synttärisankarin herkkua, porkkanakakkua, muffinssien muodossa. Eikä unohdeta isoa pannullista teetä ja kahvia. Ei siis överilaajaa tarjontaa, mutta sopivasti erilaista normaaliaamiaiseen verrattuna. Tietenkin synttäribrunssi kruunattiin vielä juhlaviirein ja kehystetyllä synttärikortilla.
menubrunssibrunchtable
Kotibrunssiin ei siis tarvita kauheita satsauksia, muutama eri laji riittää vallan hyvin ja tärkein tietenkin, eli ystävät ympärille. Näillä eväillä pääsee pitkälle. Mitä sun brunssipöydästä löytyy?

eng This is what we had on birthday brunch last autumn. It’s quite easy to make delicious brunch at home. What’s your brunch favorite?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Yksi kommentti artikkeliin ”Kotibrunssi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s