Leikkisä boksivalo

Olen viime aikoina törmännyt sosiaalisessa mediassa siellä täällä hauskoihin boksivaloihin, joihin voi itse vaihtaa tekstejä. Kun bongasin nettikaupan, joka myi näitä, oli peli osaltani menetetty. Pakkohan sellainen oli saada. Kyllä, pakko. En tilannut valaisinta heti, mutta kun boksivalo ei ottanut sammuakseen mielessäni useammankaan nukutun yön jälkeen, oli tilaus laitettava menemään. Varsinkin kun taskun pohjalla kuumotteli sopivasti alekoodi. Onnekseni jahkailuista huolimatta sain valaisimen, vaikka tilaushetkellä ne olivatkin tilapäisesti loppu. Valaisin saapui tällä viikolla ja olenkin jo aivan ihastuksissani ehtinyt kokeilemaan eri tekstejä ja symboleita siihen.
queridos
Nyt boksi majailee sängyn päädyssä ja toivottaa portugaliksi rakkaille hyvää yötä. Sanajärjestys voisi olla oikeaoppisempi, mutta silloin se ei näytä niin hyvältä… Eli mennään tällä ainakin hetken aikaa. Tosin eipä tuossa varmaan kauaa tuo teksti ole, ennen kuin jo vaihdan siihen jonkun toisen tilalle. Tuohon valoon kun on ihan superhelppoa vaihdella tekstiä mielen mukaan. Valo on todella kirkas ja puhdas, joten ei välttämättä paras vaihtoehto makkarin iltavaloksi, mutta toisaalta, minun unenlahjoilla valon kirkkaudella ja värillä ei niin ole väliä. Naks, valo kiinni ja nukkumaan.

Veikkaan, että näitä boksivaloja tullaan näkemään paljon tänä vuonna. Näkisin nämä valaisimet erinomaisina juhla- ja etenkin hääsomisteina. Miettikääs kun tuohon sommittelisi morsiusparin nimet ja söpön sydämen. Tai muuta yhtä kliseistä, mutta ah, niin söpöä häihin. Huhuu, löytyykö ketään, kuka olisi menossa naimisiin tänä vuonna? Voin lainata boksivaloani, jos saan vaihtokauppana kutsun häihin… Tsek, tsek.
lightboxdeer

Mihin sinä käyttäisit tätä boksivaloa? Tai minkä tekstin laittaisit siihen?

eng I just love my new lightbox (cinemalight) where I can change the text. What would you write on the box? And yes, I know, it could be written with better Portuguese but then it wouldn’t look that nice…

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s