Muista ystävää kortilla

Vaikka rakastankin luontoa, hiljaisuutta ja eräjormailua, en varmaankaan osaisi elää askeettisesti ilman elektroniikkaa. Tai no osaisinhan minä, mutta en halua. Kyllähän eri laitteet helpottaa elämää kummasti. Älypuhelin on kirjaimellisesti kädenjatke ja muutaman tuuman näyttöä tulee tuijotettua lukemattomia kertoja päivän aikana. Silti huomaan ärsyyntyväni kaikesta nykyajan elektroniikkatarjonnasta ja -kohinasta tasaisin väliajoin. Välillä on ihanaa olla hetki ilman tietokonetta, kännykkää tai nappikuulokkeita. Perinteinen kirja vie voiton elektroniikasta oikeastaan aina, mutta silti paperiin tulee tartuttua aivan liian harvoin.
korttiTänä vuonna aionkin valita useammin iltaisin kirjan telkkarin tuijottamisen sijaan, piirtää ihan itse paperille enkä aina vaan printata ulos koneella tehtyjä töhryjä sekä lähettää käsinkirjoitettuja kortteja WhatsApp-viestien ohessa. Näin ystävänpäivän alla onkin hyvä tekosyy tarttua kynään ja kirjoittaa muutama ajatuksella valittu rivi perinteisen postikortin taakse. Postikortti on yksinkertainen ja edullinen tapa piristää ystävää. Varsinkin näinä päivinä, kun tuntuu, että postiluukku kolahtaa vain laskuja tuodakseen.
puijoateljee
Nämä kivat kaupunkikortit on kuopiolaisen Ateljee Keltaisen Talon käsialaa. Olen tykästynyt heidän töihinsä ihan täysiä ja löytyypä minulta pari julistetta, keittiöpyyhe ja muitakin kortteja heiltä. Ostin nämä kaupunkikortit joulun alla ja mietin jo silloin tarkkaan, mikä kaupunki sopii kellekin ystävistäni.

eng I love to send and to receive old school post cards! These Finnish City cards are made by Ateljee Keltainen Talo.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Muista ystävää kortilla

 1. Ihana postaus! Tänä sähköisenä aikana omin käsin kirjoitetulla viestillä on ihan mahtava arvo! : ) Ja on ilo kuulla, että olet tykästynyt meidän kortteihimme! Kortit painetaan kotimaassa, lähituotantona, 100 % kierrätyspaperille. Myö tykätään! Ihanaa ystävänpäivää! ❤

  Tykkää

  1. Kiitos! Postikortit on niin helppo, mutta samalla myös todella lämmin ja arvokas tapa sano moi 🙂

   Teidän kortit on niin tyylikkäitä ja niissä on kivaa pilkettä silmäkulmassa. Ja kuopiolaisuudesta suuri plussa. Ihanaa ystävänpäivää!

   Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s