Hobstar – arjen luksusta

Tämä viikko ei kyllä ole mennyt ihan niin kuin ajattelin. Olin saanut varattua itselleni tälle viikolle rentouttavan hieronnan, johon oli viikkojen jono. Sovin serkkuni kanssa pizzatreffit, kun ei olla taas nähty hävettävän pitkään aikaan. Suunnitelmissa oli avantouintia viikonlopun äksöniksi. Kaikki tämä saa nyt siirtyä, sillä flunssan pahanen tuli kylään. Voivottelin kyllä viime viikolla, kuinka olen koko alkuvuoden ollut menossa tukkaputkella, mutta en nyt ihan tämmöistä paussia kaivannut. Pitää siis varoa, mitä toivoo… Nyt puhutaan jo vakavista asioista, en nimittäin ole edes Netflixiä jaksanut käynnistää ennen tätä päivää! Ja tänäänkin vain pariksi tunniksi, sitten olikin jo pakko mennä tuhisemaan peiton alle. Tässä on kuitenkin sairastettu jo tiistaista lähtien. Huh.
hobstar
Nyt kun flunssa ravistelee, on vitamiinitankkaus huipussaan. Enpä arvannut viime viikonloppuna, kun napsin nämä kuvat lauantaiaamun vitaaminipommista, että tarvetta extratankkaukselle tuleekin nopeammin kuin arvaankaan. Onneksi vitaaminipitoiset mehut ja smoothiet on hyviä ja helppoja kulauttaa kurkusta alas. Kipeänäkin harmittaa hitusen vähemmän, kun päivän annoksen hörppää ylellisestä Hobstar-lasista. Ajattelin, kun ostin nämä lasit, että näistä tulisi sellaiset vähän spessumman tilanteen lasit ja Kaj Frankin Kartiot jatkaisivat yhä edelleen arkilaseina. Kummasti tähän painavaan kristallimaiseen lasiin tulee kuitenkin tartuttua ihan perusmaanantainakin. Piristää ihan perusarkea aika mukavasti!
hobstar_glass
Ostin omat Hobstarini Aveliasta, josta vinkkasin edellisessä(kin) kirjoituksessa.

Mutta eikö olekin kaunis lasi?

eng I’m having a flu right now so I’m enjoying my vitamin bomb from this beautiful Hobstar glass. Isn’t it beauty!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s