Kiss My Turku – Ostokset

Ettei pikkupennoset jäisi polttelemaan taskun pohjalle, voisin vinkata muutamasta kivasta kivijalkaputiikista. Vaikka Turun keskustassa on harmittavan paljon tyhjiä liikekiintöistöjä liikkeiden siirtyessä kaupungin laitamille ostoskeskuksiin, löytyy täältä vielä onneksi ihania putiikkeja. Itseasiassa nämä esittelemäni liikkeet eivät ole yksikään ketjuja, mikä varmasti vaikuttaa siihen, ettei liiketilat ole siirtyneet massiivisiin ostoskeskuksiin. 

duo-living
Tämä suloinen liike sijaitsee ihan naapurissani, mutta silti siellä tulee käytyä ihan liian harvoin. Sijaitsee ikään kuin liian lähellä, vaikka oikeastihan olisi turha lähteä merta edemmäs kalaan. Kuljen tästä usein ohi, kun liike on jo kiinni, mutta joka kerta täytyy tähystellä näyteikkunan läpi. Selkeää ja vaaleaa, taattua skandinaavista tyyliä noudatteleva liike on pienehkö, mutta silti hyllyiltä löytyy yllättän paljon tuotteita. Väittäisin, että täältä löytyy jokaisen sisustukseen ja kukkarolle jotain sopivaa. Valikoimassa on myös skandinaaviseen tyyliin sopivia hillittyjä vaatteita. Lisäksi duo-livingin kautta voi tilata esimerkiksi huonekaluja heidän edustamiltaan merkeiltä.

OSOITE
Kauppiaskatu 11

AVOINNA
Ti-pe 11-17:30
La 11-15

televisioTelevisio Lifestyle Store
Televisioon ei ehkä tulekaan eksyttyä noin vaan, jos ei satu tietämään tästä ihanasta putiikista Aurajoen tuntumassa. Televisio sijaitsee nimittäin vanhojen kivitalojen sisäpihalla, ehkä hieman hämysti, vaikka kadun puolella onkin mahtava valomainos. Valikoimasta löytyy  suomalaisten suunnittelijoiden tuotantoa mm. Minna Parikasta Costoon. Ihania vaatteita, kenkiä, koruja, lahjatavaroita jne. Suomi-designin ystävälle ehdoton piipahduspaikka.

OSOITE
Hämeenkatu 32, sisäpiha

AVOINNA
Ti-pe 11-19
La 11-16

KUI Desigin LOCAL SHOP
Nimensäkin mukaan täällä myydään paikallisia tuotteita, pääosin turkulaisen KUI designin tuotantoa. Lisäksi muitakin turkulaisia sekä muualta Suomesta tulevia tuotteita. Putiikissa on ihanan välitön ja sellainen vähän mökkimäinen fiilis. Täältä on kiva käydä tekemässä esimerkiksi lahjaostoksia. Lahjan saa kauniisti paketoituna mukaan ja leveä hymy viimeistelee käynnin. Kauppa sijaitsee vanhassa puutalopätkässä Turun kaupungintalon naapurissa, Fortuna-korttelissa.

OSOITE
Läntinen Rantakatu 13 A

AVOINNA
Ma-pe 11-18
La 11-16

store_side

Avelia
Tästä ihastuttavasta liikkeestä ja kahvilasta olenkin kirjoitellut tänne blogin puolelle aiemminkin. Voit lukea pidemmän höpöttelyni täältä. Avelia sijaitsee ydinkeskustan ulkopuolella, Ruissalon telakalla, mutta on ehdottomasti syrjäisemmästä sijainnistaan huolimatta (tai myös siksi) käymisen arvoinen. Miljöö on aivan upea ja liike kerrassaan valloittava! Paljon ihanaa ostettavaa ja shoppausreissun ohessa voi napata kahvilasta vaikkapa kahvit ja pientä purtavaa kylkeen.

OSOITE
Hevoskarintie 23

AVOINNA
Ti-pe 11-18
La 11-16

PUF designmarket
Myös tästä mahtavasta putiikista olen kirjoittanut aiemmin, käy kurkkaamassa laajempi reportaasi täältä. PUF:ssa vaihtuu säännöllisen epäsäännöllisesti myytävien tuotteiden tarjonta ja brändit. Ympärivuotinen designtori, jossa on aina jotain uutta hypisteltävää. Paikalta voi bongata myös Kaffillarin, josta voi ostaa mukaan käsinsuodatettua tuoretta kahvia. PUF:n löydät Turun ytimestä, hiljalleen paluuta tekevästä Forumin kauppakeskuksesta.

OSOITE
Forum Kortteli, Linnankatu 9-11

AVOINNA
Ma-pe 11-19
La 11-16

Kuvat liikkeiden nettisivuilta ja Facebookista sekä omista arkistoistani
@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Yksi kommentti artikkeliin ”Kiss My Turku – Ostokset

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s