PUF – design market

Turku on minun ja monen muun onneksi todella aktiivinen muotoilukentällä. Täällä on paljon muotoilun pienyrityksiä, jotka ovat ponnistaneet näkyvästikin esille. Muutenkin suomalaisella muotoilulla tuntuu rullaavan täällä Suomen Turussa aika kivasti. Etenkin yksi taho täällä meren rannalla on viime kuukausina auttanut suomalaisen muotoilun esiinmarssia ja tuonut disainia helpommin lähestyttäväksi. Puhun nyt tietenkin PUF Design Marketista. PUF on designtori, jossa on myynnissä usean eri yrityksen tuotteita. Ja mikä hauskinta, valikoima muuttuu jopa kuukauden välein. Kuun alussa paikalle saatiin jälleen uusia yrityksiä ja tuotteita, kun uudet brändit ja tekijät toivat tuotteitaan myyntiin. Osa tuotteista on myynnissä useamman kuukauden ajan, osa yhden kalenterikuukauden. Riippuu ihan täysin, millaisen sopparin yritys on halunnut tehdä PUFin kanssa ja kuinka myyntipaikkoja on vapaana. Näissäkin kuvissa näkyvistä tuotteista osa on jo vaihtunut toisiin. Tuotteita voi ostaa myös PUFin omilta nettisivuilta. Netistä näkee myös, minkä yrityksen ja tekijöiden tuotteita liikkeessä on parhaillaan myynnissä.
pufcostokasper_bags
Tuntuu, että kun PUFiin tulee uusia tuotteita, on tarjolla aina vain parasta ja mielenkiintoisinta. PUF kokoaakin omin sanoin esille muotoilualan kiinnostavimmat tuotteet ja brändit. Ja mikä parasta, liike ei ole pop up, vaan ympäri vuoden auki oleva markkinapaikka vaihtuvilla tuotteilla. Sanoisinko, että aika nerokasta. Suosittelen ihan joka ikistä vierailemaan tuolla. PUF sijaitsee Turun kauppatorin laidalla Forum-korttelissa. Forum oli pitkään todella kuollut ja tyhjyyttään kumiseva ostoskeskus, mutta nyt viimeisen vuoden aikana paikka on kokenyt hyvän face liftauksen. Eikä pienimpänä tekijänä ole ollut PUF paraatipaikallaan.
loungevisit_finlandmukava
hexamanik

OSOITE
Forum-kortteli
Linnankatu 11, 20100 Turku

AVOINNA
Ma–Pe 11–19
La 11–16

eng If you are in Turku, Finland, go and check PUF design market.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Yksi kommentti artikkeliin ”PUF – design market

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s