Naisia ja hömpötyksiä?

Ihastuttavaa naistenpäivää ihan jokaiselle tytölle ja naiselle! Tänä vuonna vietetään myös naisten äänioikeuden 100-vuotisjuhlaa. Juhlimisen arvoisia asioita kumpikin. 

Naistenpäivän kunniaksi hemmottelenkin itseäni oikeutetusti oikein neitimäisesti: ripsihuoltoa ja kainaloiden sokerointia, herkullista syötävää sekä kauniita kukkia. Vastapainoksi neitihömpötykselle menisin myös salille tekemään maastavetoja lähemmäs sadalla kilolla, mutta tänään hikoilu on sokeroinnin takia kielletty. Harmi.

wp-1457455629565.jpg
Onneksi nykypäivänä naiset saavat olla, mitä haluavat. Pakko ei ole tyytyä olemaan kotona ja pyörittämään perhearkea tai keikistelemään pinnallisena bimbona miesten kuolattavana. Tai jos haluaa, saa näitäkin tehdä. Onneksi saamme nykyään valita! Ja annetaan toistemme valita. Niin pitkään kuin jokainen on tyytyväinen itseensä ja tekemiseensä muita vahingoittamatta, on asiat aika mallillaan. PMMP:tä lainatakseni:
tytot_pmmp
Nautitaan tästä harmaasta tiistaista sukupuoleen katsomatta ja muistetaan olla reiluja itseämme sekä toisiamme kohtaan. Ja muistetaan miehiä vähintään yhtä paljon sitten marraskuussa, kun on kansainvälinen miestenpäivä.

eng Happy women’s day! Feliz dia das mulheres!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s