Kihlajaiskortti

Olen sellainen vähän hullu paperitäti (vrt. hullu kissatäti) ja tykkään jemmailla kirjoituspöydän laatikkoon kivoja kortteja ja muistikirjoja. Onneksi valikoima onkin suht kattava ja monipuolinen, niin yleensä löytyy kortti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yksi tällaisista korttia vaativista tilanteista oli, kun kuulin lähipiirissä rakkausuutisia kihlautumisen tienoilta. Tiesin heti, minkä kortin valitsisin kokoelmastani. Kihlautuminen sattui nimittäin osumaan tasan vuoden päähän tämän kortin ostamisesta. Muistan kortin ostohetken tarkasti, koska olin silloin Helsingissä kantasoluluovutuksen takia ja kävin aikaa tappaakseni Papershopissa. Papershop on yksi ihan lemppareimpia kauppoja ja sinne onkin päästävä jokaisella Helsinki-reissulla.
kihlakortti_pystykihlakortti_vaakaMitäs mieltä olet tästä kihlajaiskortista? Oikeasti taitaa olla hääkortiksi tarkoitettu, mutta onneksipa ei ole niin justiinsa.

eng I gave this lovely card for my friends when they got engaged.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s