Ellun kanat

Välillä on ihan hyvä heittää läskiksi ja antaa vain olla. Hullutella ja olla vähän sinne päin. Olla kuin Ellun kanat. Työpäivän ja sovittujen hommien jälkeen mulla on aika usein tällainen olo. Kun velvollisuudet on hoidettu, saa vain olla. Nauttia ja löhötä, jos siltä tuntuu.
ellun_kanatellutNäistä fiiliksistä on myös lähtöisin tämä olohuoneen printti, jonka joskus aikani kuluksi väkersin. Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat. Mun mielestä tähän tiivistyy oivasti olemisen hienous. Hoidetaan mitä pitääkin ja sitten saa olla miten haluaa. Vaikka niin kuin Ellun kanat. Tosin ei kyllä hajuakaan, miten Ellun kanat on. Tietääkö joku?
ellun_kanat_tekstiTänään olen ollut ihan Ellun kanana ja kävin hakemassa töiden jälkeen sushia sekä pikkuruisen levyn Hershey’s-keksivalkosuklaata. Eikä velvollisuuden velvollisuutta koko iltana. Taidan vielä katsoa viime viikkoisen Sohvaperunat ja maanantaisen Satuhäät-jakson. Siinäpä ne tämän päivän asialliset hommat töiden lisäksi.  Aika helppo rentoutua!

Osaako joku kertoa, miten ne Ellun kanat oikein on? Vähän jäin tätä miettimään.

eng This poster reminds me to relax after doing things I was meant to do.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s