Kevät – muutosten aikaa

Tällä kertaa minulla ei olekaan mitään sen kummallisempaa vinkkiä tai ohjetta, kunhan halusin vain huikata kevätkuulumisia. Kyllä muuten tuntee, että kevät on menossa parhaillaan. Keväällä kalenteri tuntuu täyttyvän aivan omaa vauhtiaan ja vuorokaudesta meinaa loppua tunnit kesken, mutta minkäs teet, kun on mukavaa puuhaa.
neilikkaPaljon töitä, blogijuttuja ja harrastuspuuhaa. Blogirintamalla on kiva pöhinä päällä, vastaan Suomen Partiolaisten historian suurimman leirin leirilehden ilmeestä AD:n roolissa, suunnittelen ja toteutan huippua kuukauden partioreissua Unkariin ja sitten on vielä muutamia juttuja, joista en uskalla vielä hiiskua sanaakaan. Lisäksi hommasin vielä pientä elämänmuutosprojektia työn alle. Aloitin nimittäin tällä viikolla Puretreenin ja nyt olisikin seuraavat pari kuukautta tavoitteena opetella syömään ja treenaamaan kovaa, mutta fiksusti. Mutta ei hätää, vaikka opettelenkin syömään terveellisesti ja gluteenittomasti sekä maidottomasti, on blogiin tulossa yhä edelleen herkkureseptejä viikottain. Niitä on ehtinyt kertyä varastoon tässä alkukevään aikana niin paljon, että vaikka olenkin tiukalla ruokavaliolla, mennään blogin puolella rennosti herkutellen.

Kerrohan, mitä sinun kevääseen kuuluu. Olisi kiva kuulla teidänkin kuulumisia! Yksinpuhelu on nimittäin vähän tylsän puoleista.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

eng I just wanted to say hi to you all. I have quite crazy and busy spring right now. How is your spring going?

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s