Sadepäivän piristys

Eilen ainakin etelä- ja länsirannikolla sai nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Odotellessani lauttaa Kauppatorilta Suomenlinnaan, tuli ihana kesäfiilis, kun aurinko porotti niin lämpimästi, että takkikin oli liikaa. Aurinkolasit tosin unohdin kotiin ja silmien siristely teki vähän pahaa.
poytaTänään ei sitten ole tarvinnutkaan haaveilla aurinkolaseista, kun sade ja usva on pitänyt ilman tasaisen harmaana. Tämmöisenä päivänä onkin kiva piristää meininkiä kauniin rennolla kattauksella ja herkullisella kaakaolla. Nyt kun on vielä vähän kalseaa, eikä helle pehmennä päätä, on herkkukaakao omiaan luomaan kivan rentoa sunnuntaifiilistä. Täällä loppupäivä taitaakin mennä tiukasti nenä kiinni kirjassa ja tietokoneen näytössä. Paljon puuhaa, joten ei muuta kuin kaakao kouraan ja hommien kimppuun.
kaakao
Kivaa sunnuntaita just sulle! Muistetaan kerätä vielä viimeiset energiasatsaukset talteen tulevaa viikkoa varten. Ensi viikolla onkin luvassa muutamia tapahtumavinkkejä ja yksi pieni paljastuskin.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng Sunday is the perfect day for this bohemian table setting and to enjoy some hot chocolate. Have a great sunday!

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s