Design Week Kuopio

Eilen alkoi Kuopion ihka ensimmäinen Design Week. On ihan mielettömän hienoa, että Kuopiossa jaksetaan puuhata tämmöistä ja nostaa kotimaista sekä etenkin paikallista muotoilua näin paljon framelle! Viikkoon on saatu mukavan paljon tapahtumia ja viikon kruunaa paljon odottamani Design Market. Harmillisesti en pääse nyt arkiviikolla osallistumaan mielenkiintoisen kuuloisiin menoihin, mutta menkäähän te kynnelle kykenevät, tiedän että siellä ruutujen takana on jonkin verran kuopiolaisia! Onneksi iso osa ohjelmasta on sijoitettu myös viikonlopulle, niin ei-paikkakuntalaisetkin pääsevät helpommin nauttimaan tarjonnasta.
banneri
Itse hyppään Design Weekin remmiin mukaan perjantaipäivän aikana osallistumalla heti ensimmäiseksi Lumoavan yrityskäynnille. Odotan ihan älyttömästi tätä käyntiä, koska korusuunnittelu on aina ollut lähellä sydäntäni ja kiehtonut minua vuosikaudet. Nuorempana näpertelin lukemattoman määrän helmikoruja, myöhemmin siirryin muiden materiaalien pariin. Muotoilun opintojeni aikana koruja tuli valmistettua niin pronssista, luonnonkuitukomposiitista kuin 3D-printtaamallakin. Näin muutaman mainitakseni. Lumoavan kierroksen vetää vuoden 2015 kultaseppä, Heikki Hartikainen.
dwk
Lisäksi Kuopion Muotoiluakatemian opiskelijoiden aikaan saannokset kiinnostaa kovasti. Ne käyn aivan varmasti katsomassa läpi! Ajattelin Design piipahtaa myös marketin ohessa sijaitsevalla Jäppilän Kievarin kojulla, jossa kuulosti olevan melkoisen herkullista market-murkinaa! En ala tähän sen suuremmin listaamaan ohjelmaa, jota olen itselleni viikonlopuksi suunnitellut, koska meininki taitaa olla osaltani aikamoista aikatauluttamista ja listasta tulisi vähän turhan pitkä. Käy katsomassa Design Week Kuopion ohjelma kokonaisuudessaan täältä. Nappaa mielenkiintoisimmat menot ylös ja nauti suomalaisen muotoilun juhlasta! Löytyy luentoja, workshopeja, näyttelyitä, pop up -kauppoja… Paljon mukavaa puuhaa, nähtävää ja koettavaa.

Kuinka moni sieltä ruudun takaa on osallistumassa tavalla tai toisella Kuopion ensimmäiseen Design Weekiin?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng My dear hometown Kuopio is having it’s very first Design Week right now! And I can’t wait to get there on the end of the week. My heart beats for the Finnish design and I’m so glad that my hometown is active on the design field.

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s