Kotiblogit

Tänään on ilmestynyt kauppojen hyllyille uusi numero Parhaat Kotiblogit -lehdestä. Lehti on olemassa olollaan ehtinyt puolentoista vuoden aikana aiheuttaa lukijoissa tunteita laidasta laitaan. Lehden sisältö nimittäin koostuu usean eri bloggaajan tuottamasta sisällöstä ja näin sisältö saattaa olla osan mielestä hieman sillisalaattia. Uusin numero on teemaltaan ihanat skandikodit ja rajatummalla teemalla lehdestä onkin saatu lukijoiden toiveitten mukaan vähän yhteneväisempi paketti kuin aiemmin. Lehti on keskittynyt sisustus- ja DIY-aiheisiin, unohtamatta herkullisia ruokaohjeita.

kotiblogit
Tartuin tähän lehteen tässä ja nyt siksi, että uusimmasta lehdestä löytyy myös minun kirjoittama ja kuvittama juttu. Sain juttupyynnön hyvin lyhyellä varoajalla, mutta onneksi se ei haitannut menoa. Ryhdyin samantien tuumasta toimeen ja sain kasaan aukeaman mittaisen jutun, joka kuulemma näyttää aivan minulta ja Unelmamajalta. Ilmeisesti siis onnistunut pikaratkaisu. Materiaalia lähti lehtitalolle hieman isompaankin juttuun, mutta aukeamakin on jo kivan mittainen ensimmäiseksi lehtijutuksi. Tämä oli mukava uusi projekti mulle ja tykkäsin tehdä sitä. Parasta on uudet haasteet ja itsensä kehittäminen uusille poluille.

Nyt nappaankin lehden kainaloon ja junailen itseni Kuopioon viettämään pidennettyä viikonloppua sekä nauttimaan Design Week Kuopion mahtavasta tarjonnasta. Näin torstaihöyryissäni toivottelenkin jo ennakkoon mahtavan hyvää viikonloppua juuri sinulle!

Jos mielenkiinto heräsi, niin kurvaa lehtihyllyn kautta (äiti, sulle mulla on jo lehti kassissa matkalla Kuopioon). Kevään keltaisella höystettty kansi näkyykin tuossa yllä.
@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng My very first magazine article is now in stores!

5 kommenttia artikkeliin ”Kotiblogit

  1. Ehkä näillä meriiteillä ei pääse vielä tituleeraamaan toimittajaksi, mutta isoveikan jalanjäljissä tullaan 😊

   Tykkää

 1. Hei! Nyt on SINUN mahdollisuutesi voittaa TDF-palkinto ja rahaa muotoilutuotteella tai -palvelulla, jonka olet suunnitellut! Hae mukaan jo tänään. Hakuaika umpeutuu sunnuntaina 24.4.. Kilpailuehdotus voi olla esine, vaate (mallisto), tilasuunnitelmaratkaisu tai palvelumuotoilukonsepti. Palkintona 500 € rahapalkinto. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla alan opiskelija tai alalla jo toimiva, vaan kuka tahansa!

  Lisätietoa: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Hi! This is YOUR chance to win TDF-award and money with a product or service you have designed. Apply already today. The final submission date is Sunday 24th April. The proposal can be artefact, clothing (line), space design solution or service design concept. Award is 500 € prize money. The best thing is, you don’t have to be design student or work in design, you can be a diy designer!

  More information: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s