Kivaa vappua!

Alkuvuosi on mennyt jotenkin aivan huippu nopeaa vauhtia! Eletään jo reippaasti kevään puolella, juhlien vappua ja odottaen lähestyvää kesää. Täksi vapuksi osuikin aivan superit ilmat ja auringosta saa nauttia kilpaa hymyilevien vappujuhlijoiden kanssa.

Vaikka olen aivan täysin vappuihminen, en ole kuitenkaan yhtään simaihmisiä, joten sima ei ole pihissyt vapun alla pullossa, eikä rusinoiden nousua ole tullut seurailtua sen enempää. Siman sijaan hain vappujuomaksi pari erikoisolutta, vaikka olutta en juuri juokaan. Oli vaan niin nätit pullot, että oli aivan pakko ostaa. Ja kyllä se sisältökin nykyään jo vähän nautiskellen menee alas. Munkitkin jäi tältä vapulta paistamatta, viime vuonna kun tuli paistettua varmaan seuraavan kolmen vuoden edestä. Ilman munkkeja ei kyllä onneksi silti tarvitse olla, kiitos työpaikkaruokalan emännän ja alakerran kaupan pullatiskin.
munkitvappujuomat
Vappupallon sentään kävin hakemassa. Ja kuulkaas, ihka ensimmäisen kunnon foliopallon! En saanut penskana foliopalloa, lukuunottamatta yhtä vappua, kun sain sellaisen pienen, tikun päässä olevan sinisen Halinalle-pallon. Niinpä paikkasin tämän aukon tänä vuonna ja kävin hakemassa söpöläisen pesukarhun nököttämään ruokapöydän päähän. Kettua menin hakemaan, mutta ilmeisesti muutkin olivat ihastuneet repolaiseen, niin oli tyytyminen harmaampaan otukseen. Onneksi tämä pesukarhu on mainio kaveri! Ja levisipä huulille muuten leveä hymy, kun tallustelin uuden kaverin kanssa kotiin kirkkaassa auringon paisteessa.
munkkivappupallo
Kivaa vappua ja pitäkää kavereista huolta!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng Happy May Day for everybody! This is one of the most popular national parties here in Finland. Let’s see if I have energy for the 1st of May’s picnic after this evening’s parties.

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s