Minttuinen kevät

Vai pitäisikö tässä jo hypätä suoraan kesään? Ainakin säiden puolesta kevät taisi jäädä ihan muutamaan päivään ja nyt porskutetaan toistaiseksi hyvinkin kesäisissä merkeissä. En kyllä pistä yhtään pahitteeksi.

Näin kevään ja kesän korvilla pastelliset sävyt tuntuvat joka vuosi nostavan päätään ja minttuinen vihreä sopii tähän porukkaan hirmuisen hyvin. Etenkin keväisin mintunvihreä on jyllännyt jo pari vuotta trendien aallonharjalla, eikä suosio näytä vieläkään laantumisen merkkejä. Ainakaan tässä huushollissa. Eikä ole ihme, että mintunvihreä jaksaa ihastuttaa yhä edelleen. Ihanan rauhallinen, mutta samalla pirteä väri tuo mukavasti eloa ympärilleen eikä tee sisustuksesta tai asukokonaisuudesta rauhatonta, vaikka sitä näkyisi useammassakin kohdassa.
Mint_green
Tämän kevään minttuiset hankintani sointuvat vahingossa aivan täydellisesti yhteen, vai mitä sanotte? Eva Solon juomapullon hommasin kyllä jo talvipakkasilla, mutta vasta nyt kevään lämmöissä se on päässyt kunnon tehokäyttöön. Bongasin pullon minttuisella hihnalla jo joulun alla, mutta en tarttunut siihen silloin. Ja siksipä jouduin etsimään sitä sitten netin syövereistä hetken, ennen kuin oikea väri tärppäsi. Myös minttuinen ylijäämämateriaaleista valmistettu IKIkoru on antanut odottaa itseään. Koru on ollut kuolauslistallani jo yli vuoden, mutta vasta nyt ryhdistäydyin ja ostin sen omakseni Kuopio Design Marketista. Samalta reissulta tarttui mukaani myös supersöpöt Pipari-korvikset, jotka on kuopiolaisen RIEMUpuodin Marun kädenjälkeä. Hempeän minttuista linjaa jatkaa myös viimeisin hankintani, jonka nappasin mukaani Pop Å:sta, josta kerroinkin viime postauksessa. Saanan ja Ollin ihana parkkikiekko on juuri sitä mitä etsinkin! Hetki sitten kun parkkikiekkojen ilme vapautettiin, aloin heti suunnitella omaa parkkikiekkoa (ehkä jopa pientä myyntierää), mutta en ainakaan toistaiseksi ole sitä saanut aikaiseksi. Niinpä tämä herkullisen hempeä kiekko osui ihan täysiä ylömummoon ja sopii pienen, söpön Smartini kojelaudalle kuin nenä päähän.

Mikä on sinun kevätväri? 

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng Mint green is the one and only Spring color for me. What’s yours?

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s