Guacamole

Avokado toimii aika monessakin yhteydessä kuten ruisleivällä levitteenä tai huiman suosion saaneessa pasta-annoksessa, mutta mielestäni parasta se on kuitenkin guacamolena. Avokadotahna on ihan parasta dipattavaa nacholastuille tai tortillan väliin laitettavaksi. Ja tätä guacamolea ei nyt sotketa siihen aivan kaameaan valmismössöön, jota myydään guacamoledippinä ja maistuu aivan mullalta. Tuossa valmiissa mössössä on ainesosina 2 % avokadoa, jep jepGuacamole on superhelppo ja nopea tehdä itse, eikä näin ollen kannata edes harkita ostavansa purkissa olevaa vihreää mönjää omatekoisen tahnan sijaan. Tällä alla olevalla ohjeella tulee tämän tästä pyöräyteltyä vihreää tahnaa makunystyröiden iloksi. Osa tykkää lisätä joukkoon myös punasipulia, mutta itse skippaan sen ja tyydyn sipuleissa valkosipuliin. Jos korianteri on suurta herkkuasi, kannattaa sitä sekoittaa runsaasti myös tahnan sekaan, eikä säästellä ainoastaan koristeluun.
aineksetavocado

Tarvitset

  • 2 kypsää avokadoa
  •  1 valkosipulin kynsi
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • puolikkaan limen mehu
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria

Tee näin

  • Muussaa avokado haarukalla kulhossa, lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja pieneksi kuutioidut tomaatit
  • Lisää limen mehu, suola ja valkopippuri
  • Sekoita kunnolla
  • Koristele korianterilla

guacamole_vaaka
guacamole_pysty
Ja ei kuin herkuttelemaan! Mielelläni otan testiin uusiakin guacamole-variaatioita, kun yleensä jumahtaa niihin omiin hyväksi todettuihin ohjeisiin. Joten jos sulla on joku hyvä ohje, laitathan sen näkyviin vaikkapa kommentoimalla, olisi nimittäin hauska testata just sun ohjetta!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

eng Tico tico, it’s guacamole time!

Yksi kommentti artikkeliin ”Guacamole

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s