Rappiolla, mutta hengissä

Hehei, se olisi kuulkaas taas perjantai! Aika tuntuu rientävän hirvittävää vauhtia ja viikot vaihtuvat ihan ennätysvauhtia. Blogi on tällä hetkellä vähän retuperällä, koska elämässä tapahtuu juuri nyt älyttömästi kaikkea. Täällä on sata rautaa tulessa ja aika on vähän kortilla. Valitettavasti Unelmamaja saa toimia eräänlaisena sijaiskärsijänä. Tällä hetkellä läheiseni ja pakolliset kiireelliset hommat saavat ensisijaisesti aikaani. Parin viikon päästä vähän helpottaa ja ehdin taas ihan oikeasti panostaa kirjoitteluun. Onneksi kiireestä huolimatta on tiedossa mukavia puuhia. Esimerkiksi yhden leirilehden ilme ja taittopohja olisi tehtävänä 17 000:n partiolaisen suurleirille. Hieman stressaavaa, mutta myös niin jännittävää! Voisin availla tätä lehtiprojektiakin enemmän, kun olen saanut sen jotakuinkin maaliin saakka.

inside_graffiti1
Täällä on vähän tämmöinen rappiomeininki, mutta hengissä ollaan!

Mutta no worries, Unelmamaja saa kyllä tämän pariviikkoisenkin aikana sisältöä, tosin ymmärrettävästi hieman rauhallisemmalla tahdilla kuin mihin on totuttu. Sen sijaan sinä voisitkin kertoa mulle, millaisia kesäsuunnitelmia sulla on! Parasta tässä bloggaamisessa kun on kuitenkin vuoropuhelu teidän ihanien höpsöläisten kanssa siellä ruutujen toisella puolella.

Ja hei, nautitaan tästä viikonlopusta!
@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s