Vinkkejä Roomaan

Vietin viime kesänä kolmisen viikkoa superhelteisessä ja ihastuttavassa Italiassa. Tuosta ajasta muutama päivä vierähti tietenkin myös Roomassa. Nyt olenkin melkoisen onnen kantamoisen seurauksena suuntaamassa varvassandaalini jälleen kohti Roomaa ja sen lukuisia nähtävyyksiä sekä kapeita kujia. Vaikka Roomassa tosiaan juuri viime kesänä piipahdinkin, kaipailisin teiltä nyt vinkkejä tuohon mahtavaan kaupunkiin. Viime reissu meni vähän laput silmillä, kun täytyi olla perillä melkein neljänkymmenen hengen partioporukan menoista, mutta nyt ajattelin ihan vain ja ainoastaan nauttia kiireettömästi kaupungin tarjonnasta parhaan ystäväni kanssa.
rooma
Kertokaahan teidän lempparit tuosta ikuisesta kaupungista. Nähtävyydet on aika hyvin kartalla, mutta huikkailkaa ravintoloita, jätskipaikkoja (tiedän yhden superhyvän, mutta lisäpaikat ei haittaa), putiikkeja, kahviloita, ihan mitä vain. Kiitos, pus!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s