Maailman paras harrastus

Olen ollut partiossa noin 17 vuotta. Väliin on mahtanut muutama hiljaisempi vuosi, mutta sen jälkeen on oltu kyydissä taas enemmän kuin uskaltaa edes ajatella! Meinaa pää mennä pyörälle, kun ajattelen kaikkia mahtavia kokemuksia, joita olen partion kautta saanut.

Aloitin partion kolmasluokkalaisena äitini ehdottaessa ryhmään liittymistä. Onneksi ehdotti, sillä tuon mahtavan harrastuksen kautta olen päässyt kahdeksi kuukaudeksi ulkomaille (kolmas tulossa ensi kesänä). Tutustunut lukemattomiin ihmisiin. Tehnyt aivan pähkähulluja juttuja. Saanut käsittämättömän rakkaita ystäviä, joiden kanssa voi vaikka jazzata Pori Jazzeilla. Vaeltanut Luxemburgista Belgian halki Hollantiin. Saanut 17 vuotta sitten partiossa kaverin, josta tulee ensi kuussa kämppikseni. Hiihtänyt omatekoisilla suksilla suossa ja laulanut Pientä elefanttia.
scouts
Olen päässyt partion kautta haastamaan itseäni enemmän kuin missään muussa jutussa. Nyt minulla on esimerkiksi pestinä matkanjohtajuus ensi kesän Unkarin reissulle Explorer Belt -projektissa. Ja parhaillani olen partioleirillä melkein 17 000 muun partiolaisen kanssa Roihu-leirillä. Leiri, jonka leirilehden ilmeestä olen vastuussa. Ensimmäinen art director -hommani ja heti kohdeyleisönä melkein 17 000 silmäparia. Jaiks!

Roihu-leiristä muuten muutama mielenkiintoinen fakta

  • Roihu on asukasluvultaan Forssan kokoinen
  • Asukastiheys on samaa luokkaa kuin Kalliossa
  • Lautatavaraa kuluu noin 90 km
  • 17 000 osallistujaa
  • 3000 ulkomaalaista, 45 maasta
  • Vapaaehtoistyötunteja yli 200 000

Kyllä näissä puitteissa kelpaa leireillä, tavata vanhoja ja uusia tuttuja sekä kerätä taas kokemuspakkiin mahtavia muistoja! Teen Roihusta varmasti tarkempaankin raporttia jahka kotiudun ja hoidan muuton alta pois.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s