Kun kaikki menee päin mäntyä, paista pannukakku

Kuten sanottu, kuluneet kevät ja kesä ovat olleet melkoista touhottamista paikasta toiseen ja asiasta asiaan. Kun kohdalle osuu kauhea kiire tai hieman kurjempi olo, on minulla tapana tehdä pannaria. Helppoa ja nopeaa! Raaka-aineet sekaisin, taikina vuokaan ja vuoka uuniin. 

Aiemmin olen tehnyt vähän vaikka millä ohjeilla, mutta tässä kesän aikana olen kehitellyt niin hyvän reseptin, ettei pannarin kaveriksi edes kaipaa hilloa tai kermavaahtoa. Yleensä syön tätä kehittelemääni herkkupannaria ihan sellaisenaan tai sitten marjojen kera. Ohje on myös siitä kiva, että raaka-aineita löytyy melkein poikkeuksetta aina kaapin perältä.

Olen tehnyt tätä monena iltana ajatuksella, että syön iltapalaksi puolet ja aamupalaksi puolet. Kummasti aamuisin olen saanut tyytyä johonkin ihan muuhun aamupalaan. Tällä ohjeella tulee siis kaksi annosta. Tai minun tapauksessani yksi annos ja iltanapostelu.
pannukakkupannari
TARVITSET

  • 4 dl luomukevytmaitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 luomukananmunaa
  • 1 rkl sulatettua voita/margariinia/öljyä

Kaikki aineet sekaisin, taikina 20 x 30 cm voideltuun vuokaan. Paista uunin keskitasolla, 200 °C, 20-30 min. Ainakin omalla kohdallani pannari tahtoo kohota aika kovasti. Isoimpia ilmataskuja olen puhkonut ihan surutta veitsellä tai grillitikulla pannarin ollessa uunissa.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Yksi kommentti artikkeliin ”Kun kaikki menee päin mäntyä, paista pannukakku

  1. Päivitysilmoitus: 3 x totuuksia – Unelmamaja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s