Syksyn hauskimmat kengät

Postimies toi keskiviikkona kotiovelle kovasti odottamani laatikon. Laatikon sisuksissa lymyili syksyn hauskimmat ja ylivoimaisesti söpöimmät kengät, valmiina ilostuttamaan käyttäjäänsä. Olin kuolannut näitä kenkiä jo useamman kuukauden ja vihdoin yli kuukauden päivät päivittäin aleosastolla vierailleena uskalsin klikata kengät ostoskoriin aika älyttömän hyvän alennuksen saattelemana. 

minna_parikka_kortti
Kengät ovat suomalaisen kenkägurun, Minna Parikan mallistoa. Ostin ensimmäiset Parikkani heinäkuussa (en olekaan vielä esitellyt niitä) ja nämä olivat siis toiset kengät tästä kreisistä jalkinefirmasta. Minna Parikan kengät ovat kuuluisia hullunkurisista ilmeistään ja hyvästä lestistä. Minna on lyönyt läpi itsensä isojenkin tähtien jalkoihin, mm. Paloma Faith ja Lady Gaga kuuluvat Parikan uskollisiin faneihin. Enkä ihmettele yhtään.

Pakko antaa plussaa Minna Parikan työntekijöille kenkien toimituksesta. Jokunen saattaa tietääkin, että Parikan kenkälaatikot ovat säilyttämisen arvoisia ja ne on niin kauniita, että niitä mielellään pitää esillä sisustuksessakin. Ehdin jo hieman harmitella, että kengät saapuvat postin välityksellä ja kaunis kenkälaatikko saattaa napata itseensä naarmun jos toisenkin. Mitä vielä! Kenkälaatikko oli pakattu huolellisesti kauniiseen Minna Parikan suojapaperiin, eikä varsinaisessa kenkälaatikossa ollut naarmun naarmua. Kengät olivat totuttuun tapaan pakattu kauniin silkkipaperin joukkoon ja kenkien mukana tuli käsinkirjoitettu kortti MP:n työntekijältä. Ihanaa! Tämmöiset pienet, suuret jutut tekevät ostotapahtumista mieleenpainuvia.
minnaparikka_pompompompom
Kiskaisin söpöt, vaaleansiniset kenkulit jalkaani heti torstaiaamun luennolle ja voi juku, kuinka paljon kenkiä kehuttiin! Tunsin oloni jo muutenkin erityisen hyväksi nämä hyvän mielen kengät jalassani, mutta fiilis nousi koko päivän vain entisestään, kun lukuisat kurssikaverit kävivät spontaanisti kehumassa kenkiäni. Puheviestinnän kurssilla kurssihommat meinasivat jäädä vähän toissijaisiksi asioiksi, kun innostuimme muutaman tytön kanssa ihastelemaan kenkiäni. Ja iltapäivän luennolla tuntematon tyttö käveli asioikseen luokseni ja kehaisi kenkiäni. Ihanaa! Enkä kieltämättä voinut olla hymyilemättä, kun poljin koulusta kotiin ja kenkien suloiset pompomit tuiversivat söpösti tuulessa.

Toivottavasti hyvä fiilis välittyy ruudun toiselle puolella näin viikonlopun kolkutellessa nurkan takana. Haluankin toivottaa pompomit jalassani ihanaa viikonloppua just sulle!
Mitäs mieltä sinä olet näistä vähän kreiseistä töppösistäni?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s